Ники е само на 8 годинки, а вече води тежка битка за оцеляване. Нека му пратим подкрепа и надежда, нека помогнем на лицето му отново да има усмивка. Родителите молят за помощ. 

Казвам се Борислав Славчев и съм баща на едно прекрасно детенце на 8 годинки - Николай, което е диагностицирано през март 2022 г. с тежката диагноза - DIPG (злокачествен тумор в мозъчния ствол). За съжаление оперативна интервенция не е възможна, заради местоположението на тумора.

НОВИЯТ ЕЗПИЗОД ОТ "ЗДРАВЕ НА ФОКУС":

След провеждане на неуспешно лечение на лъчетерапия в България - туморът продължава да расте и е изключително агресивен. Единственият шанс за лечение и терапия е предложен от болница Acibadem - Maslak, Istanbul, чиято стойност на лечение е в размер на 89 140 EUR.

Сумата е непосилна за нашето семейство и се обръщам към всички Вас с молба да подадете ръка на Ники в тази изключително трудна борба, която му предстои! Бъдете здрави!

Самотна бъдеща мама получи огромна подкрепа от Лео Кадели и доброволци

Всеки, който желае, може да се включи в кампанията по набиране на средства, помагайки тук:enlightened https://tinyurl.com/ytuzy5ze

Дарете с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN тук:
https://pavelandreev.bg/campaign/pomosht-za-malkiya-niki
Алианц Банк 
IBAN:BG70BUIN95611000708188
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ 
Основание за Ники