“Посрещаме август с радостни новини”, пишат от Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”. И ние, разбира се, бързаме да споделим с вас, нашите читатели, повече за слънчевата вест.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

През изминалия месец юли 267 бебета проплакаха в “Майчин дом”, сред които 8 двойки близнаци. Честито на всички семейства, които се довериха на професионалистите на Университетска акушеро-гинекологична  болница “Майчин дом”!” 

Екипът на “9 месеца” казва “добре дошли” на всички бебенца, а на техните родители желае вълнуващо пътуване в света на родителството! Най-доброто предстои! 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Любопитно!  Тази събота, от 11:00 часа, в България мол, е време за поредната ни среща на живо! Не я пропускайте, защото на гости ще ни бъде д-р Анета Попиванова, IBCLC (сертифициран международен консултант по кърмене) и неонатолог от Клиника по Неонатология в СБАЛАГ “Майчин дом”. А колко подаръци ще има за присъстващите, ах, бъдете с нас - обещаваме да си заслужава! Подробностите: Кърмене и захранване: среща с д-р Попиванова