Едно семейство от Русе посрещна своята 5 рожба. Щастливите многодетни родители споделят: "Ако Бог реши, ще имаме и шесто."

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Дали е трудно във времена на криза да се грижиш за 4 момчета и 1 момиченце? Според Божана и Давид е изключително лесно. Съвсем скоро тяхното пето дете проплака в столичната болница „Лозенец“.

Семейство Александрови са заедно от 8 години, а вече имат 5 деца. Александър на 7, Любов на 5, Давид на 4, Павел на 2 и новороденият им пети син - Борис, предаде bTV.

НОВИЯТ ЕПИЗОД ОТ "ЗДРАВЕ НА ФОКУС":  

„Вече с нетърпение го очакват да го видят, да се грижат, да помагат. Много обичат своите братя и сестра. Това и нас ни ощастливява и ни окрилява и се чувстваме сплотени“, заяви Божена Александрова, многодетна майка.

Семейство от Бистрица се сдоби с трета двойка близнаци

Божена е оперна певица, а Давид е студент по право. Живеят в Русе и работят за демографската криза в България.

„Много хора си казват, че може би е много трудно, дори невъзможно. Виждаме, че това е голяма радост за нашия дом, за тях. Живеят много забавно, с много игри. Така, че за нас семейството е, когато има много деца, стига да има тази възможност“, казва многодeтният баща Давид Александров.

За нормалното протичане на раждането се погрижила доц. д-р Дорина Асенова в екип с д-р Лещарска.

„Беше действително удоволствие. Винаги е гордост, когато ти се падне такава двойка на млади, смели, умни българи, които са решили да борят демографската криза“, коментира доц. д-р Асенова.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Семейство Александрови нямат намерението да спират дотук с децата и се надяват да имат шанс да имат и шесто дете.

Източник и снимки: https://www.dunavmost.com/