Впечатляваща история на едно семейство, която ще ви усмихне и дори накара да се замислите… дали пък не е време да увеличите радостта в дома ви с още едно малко чудо. Представяме ви Цветелина Скоклева и Костадин Ламбов, герои в материал на България Днес.

Невероятно - реални снимки на бебето през 9-те месеца

39-годишната Цвети се тревожи за раждането, като всяка бъдеща майка иска всичко да е наред, поради това избира частна болница в Дупница. Там мъниците се появяват на бял свят с цезарово сечение, живи и здрави. Едното тежи 4 кг, а другото – 3 кг и 200 г. Изключително изненадващи килограми за близнаци, които обикновено са с тегло около 2000 грама.

"И тя, и бебетата са добре. Много сме щастливи, че имаме още две деца, но се притесняваме да говорим за това. Хората от селото ни се присмиват", споделя пред вестника бащата.

"Справят се, не търсят помощ. Държа да отбележа, че те са българи, не са от малцинствата. Мъжът работи като международен шофьор. Разчитат на неговата заплата и детските надбавки. Много трудолюбиви, достойни и честни хора са. Трябва да бъдат давани за пример", разкрива кметът Кирил Огненски, който е техен кум и кръстник на първата двойка близнаци.

История на любовта

Аз съм на 46 и очаквам своето първо дете

Двамата влюбени се сгодяват през 2017 г., когато вече имат по едно дете зад гърба си от предишни връзки. Цветелина довежда момиченцето си, което по това време е на около 8 г., в дома на Ламбов и заживяват като семейство.

Как Господ ни дари с тризнаци и той ги опази до финала

От връзката им се ражда момченце, а през 2019 г. се появява и първата им двойка близнаци - момче и момиче. През 2020 г. семейството се увеличава с още две момченца, отново близнаци, а преди дни с още две. Така излиза, че щастливите родители се хвалят с по една двойка близнаци всяка година.

Снимки и източник: bgdnes.bg