Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд – VenZy зарадва своите последователи с чудесната новина, че е станал татко за втори път.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

VenZy е български поп, хип-хоп и R'n'B певец, композитор, текстописец и музикален продуцент - творчеството му е вдъхновение и това го превръща в любим музикален изпълнител на много от почитателите на подобна музика. Преди часове той написа трогателен пост в личния си профил във фейсбук, с който обяви появата на втората му рожба:

"Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми син! Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми! 

Искам да благодаря на жена ми Evgeniya Slavova за рожбата, с която ме дари, за втори път! От цялото си сърце благодаря на прекрасната д-р Надежда Стивасарска  и на нейният професионален екип, че помогнаха на рожбата ми да излезе на бял свят, за втори път! Искам да благодаря на всички служители на II САГБАЛ Шейново за топлото отношение, грижовността и любовта, с която се отнасят всеки ден към всички новородени бебенца и техните майки! Всички вие сте прекрасни, невероятни, силни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени! 

Нека Бог да ви пази и закриля! 

И макар да не познавам повечето от вас лично… смело мога да кажа, 

ОБИЧАМ ВИ!!!"

Екипът ни желае щастие на семейството, нека в дома им да има много смях, шури игри, споделени моменти и топли емоции. 

Източник и снимка: FB Vencislav Roland