След двугодишно прекъсване на 18 септември 2022 г. Бе подновена една традиция. Тя събира екипа на ,,Надежда‘‘от години в неделния ден след празника на Вярата, Надеждата и Любовта в Обрадовския манастир „Св. Великомъченик Мина“ край София. Носи много радост и преизпълва сърцата на всички от болницата с обич, защото ги среща приятели, пациенти, с родените деца от общата борба, със семействата, с които вървят и са вървели рамо до рамо по пътя им към тях. 

Всяко новородено при срок на бременността, по малък от 37 пълни гестационни седмици, се нарича ,,недоносено''

С тържествен молебен и курбан за здраве отпразнуваха отново своята обща молитва за благоденствие, за успех и сбъдване на всеки съкровен копнеж за дете. ,,Благодарихме  за чудесата, които се случват в живота ни всеки ден, тук в болница „Надежда“‘‘, споделят във фейсбук от МБАЛ Надежда, и продължават --

,,Посрещнахме много приятели, колеги, съмишленици, пациенти и техните рожби. Сред гостите ни бяха първите момичета-близначки на „Надежда“ и екипа на д-р Георги Стаменов, родени преди 16 години. 

Да дариш яйцеклетки, а после да посрещнеш бебе Борис

Цвети и Мариелка, нашата гордост, са вече прекрасни млади дами – състезателки по художествена гимнастика, които обичат спорта и тренират неуморно. Благодарим на всички Вас, скъпи приятели, че за поредна година бяхме заедно!

Следвайте ни и в Инстаграм

С нетърпение очакваме следващите ни срещи, изпълнени с нови емоции, с новини за още много сбъднати надежди, с обич и топлота‘‘.

Още снимки от събитието ТУК