Хм, май започва да ми става скучно тук, дали пък не е време да излизам вече. Не, почакай, навън не знам какво ме очаква и дали ще имам възможност, затова по-добре още отсега да споделя нещо с мама и татко. Ако знаете как се вълнувам, че скоро ще ги срещна!

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Мамо, татко, усещам, че ще бъдете прекрасни родители! Е, може би ще ми се карате, понякога, но знам, че ще бъде единствено защото желаете най-доброто за мен. Знаете ли, и аз желая най-доброто за вас. Обичам ви тоооолкова много! Не е ли странно, не се познаваме още, а се обичаме. Интересно нещо е животът, така ми се струва. Вие вече сте го опознали добре, но ето ме мен, скоро ще съм при вас и ще трябва да ми показвате всичко навън. За мен то ще бъде крайно непознато, чуждо... Дали ще ме е страх? Ще видим, скоро, много, много скоро. 

Идея си нямам разбирате ли, че ви чувам, виждате ли крачето ми, когато докосвам коремчето на мама, знаете ли кога, какво ми се хапва, разбирате ли, че съм щастлив тогава, когато сте щастливи и вие, и съм тъжен щом усетя, че нещо тревожи и тежи на сърцата ви. 

Мамо, татко, за да съм добре аз, първо вие трябва да бъдете добре! Моля ви, помнете го и никога, никога не го забравяйте, дори когато се родя. Сигурен съм, че това няма да се промени.

Писмо от мама до бебето в утробата...

Не знам аз ли ви избрах или пък вие избрахте мен, но съм тоооолкова благодарен, че ви има, че любовта ви създаде мен, който скоро ще гледа с любопитни очички всичко, което го заобикаля.

Обичам ви и искам да знаете, че ви благодаря безкрайно! Ще се опитам да ви го покажа с безбройните прегръдки и целувки, с които планувам да ви досаждам непрекъснато, дори като порасна голям. И големите мъже целуват мама, нали? И да не го правят, не ме интересува, аз ще го правя! 

Татко, остави я мама, тя не разбира нищо от футбол. Само да видиш аз колко съм запознат. Нямам търпение да коментираме последния мач, който ти гледа. Ще бъда твоята любима компания за мъжки забавления, обещавам. 

Стига съм писал вече, ще се залавям да разбера как се излиза оттук. 

Тайната на живота в утробата

Хайде, чакайте ме, скоро съм при вас! 

Казах ли, че ви обичам?!