Там си, дете наше, да, там си! Вътре в мен, в моето коремче, растеш, развиваш се, понякога дори ни поздравяваш... Толкова е хубаво да те усещам. Толкова съм благодарна, че мечтата ни за теб се сбъдна. Нетърпеливи сме, с твоя татко всяка вечер те галим, дори ти говорим, и знаеш ли, сигурни сме, че ни чуваш, защото реагираш, ах, че е вълшебна тази връзка. Ти си там, а ние тук, но връзката помежду ни е силна! Снимка от ехограф и някое друго ритниче в мен, а всъщност ВСИЧКО - да, всичко си, дете наше! 

Трябва да се появиш след месец. Толкова малко остана до нашата среща. Нашата първа среща, първият ни истински допир. Така мечтаем вече да ни се усмихнеш, така мечтаем да те прегърнем, усетим, почувстваме. 

ТАЙНАТА НА ЖИВОТА В УТРОБАТА

Толкова много имаме да ти разказваме. Уверени сме, че ще намерим смелост да го направим, защото трябва да знаеш колко си чакан, колко си желан, как сме се борили за теб. Пътят ни до теб, ангелче наше, беше безкрайно дълъг и труден. Мама имаше проблеми, които пречеха на твоята поява. Срещи с лекари, консултации, часове, прекарани в болнични кабинети, страхове, сълзи, нека си признаем, понякога дори губехме надежда... но накрая преодоляхме пречката. Или поне така си мислехме. 

Оказа се, че проблем има и при татко. Не беше лесно, но да, решихме и него. Чудото се случи и ето, след месец на бял свят ще се появиш ти - наша сбъдната мечта, силен копнеж и най-голям подарък! Разбира се, не бързахме да се зарадваме, имахме право - сред толкова трудни битки. Дълго те пазехме в тайна, имаше голяма вероятност да те загубим още в самото начало на бременността. Но... подкрепяхме се, будехме се всеки ден с надежда, по-силна от вчера, позволихме на съзнанието ни да рисува красиви картини, в които сме тримата заедно - сплотени, щастливи, обичащи и силно подкрепящи се. Вярвахме! И ето, мечатата ни оживя.

ВЛИЯНИЕТО НА БЪДЕЩАТА МАЙКА ВЪРХУ ПЛОДА В УТРОБАТА Ѝ

Да вярваш силно! Именно в това ще се опитаме да те научим на първо място! Всяка трудност е преодолима с човек до теб и с вяра в сърцето! 

Но ще си говорим, дете наше, ще си говорим! Ти само се появи! Вълнението ни расте, броим дните и те очакваме с преливащи от любов сърца! 

Хайде, идвай вече! 

Следете нашите новини и интересни истории на страницата ни във Фейсбук

Гледайте полезни лекции за родители в YоuTube канала ни

Не пропускайте новия ни брой

Последвайте "9 месеца" в Instagram