Малкият Гого от Варна, който е само на 6 годинки, има нужда от спешна помощ. С екипа на медия “Нова Варна” се свърза неговата майка, която сподели подробности за състоянието на детето.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

“За тази крехка възраст му се наложи да претърпи 2 операции, защото е с вроден проблем на дебелото черво, с който се борим вече 6 години”, обяснява майката.

Георги е бил подложен на множество изследвания и е било установено че страда от “Болест на Хишпрунг”, състояние Енкопресис.

В помощ на 2-годишната Севда

“Наложи се да се прибегнем към спешна оперативна интервенция, при която се скъси дебелото черво с цел да се избегне поне задържането на фекалии. Донякъде успяхме, но ето че една година след операцията проблемът се завърна със същата сила, с която беше започнал. А именно задържане по 15 дни или неконтролируемо изпускане, придружено с болки”, разказва притеснената майка от Варна.

Дебелото черво на детето е удебелено и с размери 3 пъти над нормалното за голям човек. Ще се наложат допълнителни интервенции докато Георги не се възстанови напълно.

“Нуждаем се от вашата подкрепа, защото се налага нашето слънце да замине спешно за диагностика и ревизия на дебелото черво. Моля ви не ни изоставяйте в този труден за нас момент. Всяка една стотинка е от значение за живота на нашето Слънце! Очакваме проформа-фактура, сумата от която няма да е посилна за нас! Веднага щом я получим, ще бъде качена във Фейсбук страницата на Гого”, обяснява жената.

Мира Добрева е в медикаментозна кома - дъщеря ѝ отправи молба

yes Всеки, който има желание и възможност да помогне, може да го направи по следния начин:

Дарителска сметка в банка ДСК
IBAN: BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF
С титуляр Георги Стоянов Стоянов.

– PayPall:[email protected]

Актулана информация ТУК

Източник и снимки: https://novavarna.net/