Мили родители, нова среща на живо предстои! Заповядайте на 10 юни, от 11:00 ч., в конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall. Даваме възможност на всички желаещи да споделят съботния си ден с Мария Евгениева, акушерка и консултант по кърмене. Щастливи сме, че тя прие нашата покана и се съгласи да запознае всички бъдещи и настоящи родители с предизвикателтвата на първата баня. 

РАЗГЛЕДАЙ СЪБИТИЕТО И ВЪВ ФЕЙСБУК

  • Как да къпем малчо - под течаща вода или във ваничка? 
  • Каква трябва да бъде температурата на водата?
  • Ако пъпчето не е паднало - по какъв начин да къпем бебето? 
  • Как да се погрижим за хигиената на очите, нослето, ушите...
  • Какво да правим със зоната под пелените?

Въпросите са много. Време да намерим търсените отговори. Мария Евгениева ще ни запознае с процеса по къпане на бебето - както на теория, така и на практика. Очаква ни практически урок, придружен от безброй ценни съвети за хигиената на най-малките. Не го пропускайте!

Различен метод за къпане на новородени (+ ВИДЕО)

На 10 юни при нас ще бъде и Славина Недялкова. Тя ще ни научи да се грижим правилно за нашата и за кожата на бебето. Ще ни запознае с предимствата на продуктите на Weleda - натурална козметика с естествени съставки, и ще ни зарадва с подаръци. 

Ще споделим усмивки и опит, ще обогатим своите знания и ще се почувстваме уверени, че даваме най-доброто на най-ценното - нашето дете. 

Очакваме ви! 

enlightened Входът е СВОБОДЕН, но предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО.

enlightened МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Направете своята регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp