Кърменето - любима тема с много неизвестни. Често от красива приказка се оказа истинско предизвикателство. 

  • Как да поставим успешно начало?
  • Коя е правилната позиция?
  • На режим или на поискване да кърмим?
  • Възможно ли е кърмата да спре от стрес?
  • И още...

Най-важните въпроси обсъждаме на 6 октомври (петък), от 11:00 ч., в Bulgaria Mall. На поредната ни среща на живо наш специален гост е Гергана Захова-Велкова, старша акушерка в МБАЛ "Св. София".

Не пропускайте тази важна среща на живо! Чуйте какво ще сподели Гергана Захова-Велкова, доверете се на ценните ѝ съвети. Обещаваме - ще бъдат много и всички до един важни! Пригответе си въпроси, нашият гост ще отговори на всичко, което ви вълнува и по един или друг начин ви тревожи.

Знаете мястото, а ето >>>enlightened ТУК ще откриете и подробна информация за начина, по който можете да стигнете до залата. 

Ще има ли други теми? ДА, разбира се! 

Щом ще си говорим за КЪРМЕНЕ, ще научим и кой може да бъде наш отличен помощник в процеса. Досетихте се, нали? Помпите за кърма NENO! Какви са техните предимства и защо си заслужава да им се доверим? Ще разберем този петък. 

Както винаги, на финала ще има томбола с чудесни награди. Не пропускайте да бъдете с нас, научете всичко важно за кърменето, задайте своите въпроси, а накрая си тръгнете с усмивка, увереност и подаръче в ръка. Чакаме ви! 
 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp