Ех, че хубава вест долетя при нас. Във фейсбук страницата на УСБАЛАГ "Селена" намерихме чудесна новина. Ето какво написаха от екипа:

"През вчерашния ден в клиниката ни посрещнахме цели 20 бебенца. Едно от тях е Теодора, която се появи по естествен път точно в 11:15 ч., с тегло 3700 г и височина 51 см като бебе № 2000.  

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Тя е дълго чакано и желано второ детенце в семейството на Надя и Панчо. След много затруднения и неуспешни опити се установява, че Надя страда от тромбофилия и е назначена терапия, а успешната бременност не закъснява. Семейството вярва, че първото чудо се случва след посещение в Храм "Света Богородица Успение - Златна ябълка" в гр. Асеновград, кв. Долни Воден. Така с помощта на лекари и упование в Бог, се ражда Христо. Теодора също е дълго чакана и се ражда близо 5 години след братчето си. Името ѝ не е случайно и буквално означава Божи дар. 

Нека щастието и здравето бъдат неизменни спътници в живота на Теди и нейното семейство!" 

С вълнуващи се сърца поздравяваме бебе Теди, бъди благословена, безгрижна и смела! Разбира се, пожелаваме здраве и на всички останали бебенца! 

Източник и снимка: Facebook УСБАЛАГ Селена