Усмивки, полезен разговор, ценни съвети и много подаръци - всичко това и още безброй изненади предстоят на 02 август (вторник) от 11:00 ч., в Bulgaria Mall

Първото училище за родители в България ще продължи да среща родители и специалисти - очакваме ви, приятели! 

Нормално раждане и секцио - лекция на живо в Bulgaria Mall

Подготвили сме интересна среща - наш специален гост ще бъде д-р Едвард Михайлович, акушер-гинеколог от МБАЛ „Надежда“. По време на лекцията ще имате чудесната възможност да зададате въпросите си към него. Д-р Михайлович ще бъде там, за вас, за да успокои всички ваши тревоги, отговаряйки на въпросите ви.

  • За какво ще си говорим? За проследяването на бременността и важните прегледи по време на трепетното очакване до появата на бебето.

Ще поставим фокус и на друга важна тема - уроинфекциите и цистита по време на бременността. Повече информация ще ни даде Александър Кирков. Ще разберем и защо в лицето на Бонурел можем да открием добър помощник за справяне с проблема. 

  • Къде ще се срещнем?  В уютна конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall

А ето и един лесен ориентир как да ни намеритеминава се покрай магазин Hippoland и фризьорски салон Емали. Над коридора, водещ към асансьорите, има указателна табела „Infinity Tower”. Върви се по коридора до достигането на асансьорите. На сензорния екран, в близост до асансьорите, се отбелязва „1” и се качвате с асансьора, който посочи сензорния екран. За пример: "D".

Не пропускайте да се присъедините към нас, обещаваме да си тръгнете информирани, по-уверени в себе си, спокойни за предстоящото раждане, усмихнати и, разбира се, с подаръци в ръка. 

Училище за родители - Проследяване на бременността с д-р Едвард Михайлович

Страхотни изненади, практични и полезни подаръци, специално предоставени от Бочко, и томбола с големи награди ще ви зарадват в края на събитието. 

Вход: СВОБОДЕН предварителното записване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Задължителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp