Ето ни! Срещите ни на живо продължават. Щастливи сме да обявим първата физическа лекция за 2023 година. 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ПРЕДИШНА СРЕЩА 

  • Кога: 25 февруари (събота), от 11:00 ч.
  • Къде: Уютната конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall 
  • Какво: Кърмене за начинаещи - първи стъпки и съвети 
  • Кой: Илияна Чикичева, акушерка от Медицински център „Гея Мед“

Кърменето - удоволствие, близост и нежност за мама и бебе. Звучи красиво, но нека сме реалисти - невинаги началото е леко. Мамите се страхуват, търсят правилния подход, объркани са за различните пози, въпросите са много, помощта е необходима! 

Илияна Чикичева е наш специален гост. Тръгваме от самото начало и хващаме ръката ви по време на вашите първи стъпки. За всичко важно в процеса на кърмене ще си говорим следващата събота. Ако сте начинаещи, то тази среща е за вас. 

Какво още? 

“Вдъхновени от децата, създадени за родителите…” - Neno са продукти, готови да накарат всеки родител да почувства истинска подкрепа в този най-красив, но и така труден момент. Как Neno ни помага в кърменето? Научаваме от Гергана Фратева, управител и официален представитeл на Neno за България.

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

Вие питате, нашите гости отговарят! А на финала - раздаваме подаръци! Специално за всички присъстващи Neno България ще подарят талони за 10% отстъпка на техните продукти! С чудесни награди се включват те и в нашата традиционна томбола. Sensibel също са подготвили изненади. 

Очаква ни вълнуваща среща - споделете я с нас. 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/mwv5cdna