Чудесна новина зарадва нашия екип. Бързаме да споделим радостта и с вас - Радост Тодорова, Мис България Вселена 2015, роди своята първа и дълго чакана рожба. Както знаете, ние не крием колко много симпатизираме на младата дама. Защо ли? Защото тя окрито демонстрира морални ценности, в които ние се припознаваме. Радост е споделяла без притеснения за своите репродуктивни проблеми, за да може чрез своята лична история да вдъхне кураж, надежда, сила и вяра на други двойки, намиращи се в подобна ситуация и борещи се да имат дете. 

Пътят е дълъг - три инвитро процедури, четири инсеминации, две загуби, хиляди прегледи, изследвания и консултации, пет години в очакване, за да може днес прегръдките на мама да поемат в себе си Георги. Добре дошло, мило бебе! 

След три инвитро процедури и пет години очакване - бебе на хоризонта за Радост Тодорова

За хубавото събитие в живота на Радост научихме от личния ѝ профил в инстаграм. Ето какво споделя тя там: 

"Най-голямото щастие озари и нашето семейство - с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж - най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! 

Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба - дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!! 

Да дариш яйцеклетки, а после да посрещнеш бебе Борис

Огромни благодарности на екипа в болница Токуда, начело с така внимателната и мила д-р Апостолова, която извади на бял свят малкия юнак! На д-р Шефкетова, която ни подкрепяше и продължава да го прави до ден днешен… На МЦ “Д-р Калчев” и в частност на д-р Калчев, д-р Чучумишев, д-р Тончев, на Цвети, на Мария и на всички мили хора там за грижите, отдадеността и вниманието им към нас и нашата история!!! Вие сте ангели! Благодаря на семейството ми, което изтърпя нервните ми кризи преди и след като забременях, най-вече на Георги….. хахахаха и не на последно място благодаря на себе си, че в нито един момент не се отказах! Аз съм най-големият инат, който познавам! А сега да видим и малкото ни лъвче чии качества ще наследи. “От кал да е, Георги да е!”

Желаем безкрайно щастие на младите родители! А ти, мило, чакано и силно желано бебе, бъди здрав и благословен! 

Източник и снимки: инстаграм joytodorova