Бебе на хоризонта! Поздравяваме семейството и споделяме щастието им! Признаваме си – много симпатизираме на Радост Тодорова, Мис България Вселена 2015. В началото на годината тя сключи брак с капитана на българския национален отбор по футбол Георги Костадинов.

Двамата живеят в Русия, но красивата @joytodorova (както можете да я откриете в Instagram) често прекарва време в България, тъй като има професионални ангажименти.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КАНАЛА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Защо толкова харесваме Радост? Тя е чаровна, изключително възпитана млада дама, която демонстрира морални ценности, в които се припознаваме.

Не на последно място красивата брюнетка споделя за своите репродуктивни проблеми без да се притеснява, защото желае да даде кураж и надежда на други двойки в подобна ситуация.

След три инвитро процедури, четири инсеминации, две загуби, хиляди прегледи, изследвания и консултации и пет години в очакване Радост очаква своята рожба, която, както тя написа в стори, вече тежи цели 300 грама.

Чрез профила си в Instagram тя призовава хората да бъдат по-деликатни и да не задават нетактични въпроси, навлизайки в личното пространство на други, питайки ги „Кога ще имате дете“, „Не си ли бременна“ – темата може да се окаже болезнена. Зад нечии усмивки всъщност се крият сълзи и е важно да бъдем съзнателни и отговорни към чувствата на онези около нас.

Очакваме видеа, в които красавицата да разкаже подробно за своя път до положителния тест за бременност и сме сигурни, че така ще подаде ръка и ще окаже подкрепа на много жени, които мечтаят да бъдат майки, но се борят с проблеми.

Източник и снимка: @joytodorova (instagram) и Facebook https://www.facebook.com/Radost.Todorova.Official