Здравейте, скъпи дарители!

За съжаление трябва да напиша тези редове. Казвам се Рая и съм от град София. Омъжена съм и имам две прекрасни дечица на 15 - Мелани и на 28 - Ерик.

Да помогнем на малката Анелия - нуждае се от средства за лечение

В края на месец юни бяхме на море и по краката ми се появиха странни синини. Веднага направих изследвания в МВР болница и там се осъмниха за левкемия и ме изпратиха по спешност в Хематологията в гр. София. Приеха ме, направиха ПКК, изследване на костен мозък и потвърдиха диагнозата: ОСТРА МИЕЛОИДНА ЛЕВКЕМИЯ

Бяхме съкрушени! За един момент живота ни се преобърна.

След много сълзи реших да не се предавам и да водя най-голямата битка с тази коварна болест. Започнах лечение, първоначално имах анемия, след което започна денонощно вливане на антибиотици и соли. След това преминах първия етап на химиотерапия от общо седем.

За съжаление в болницата развих бронхопневмония. Какви ли не антибиотици ми вливаха, както и плазма и кръв. Направиха изследвания на кръвните ми роднини (децата ми и брат ми). За щастие брат ми има пълна съвместимост 10/10. Сред като показателите ми се повишат и влезна в ремидия единствения начин да се излекувам и да продължа живота си е чрез трансплантация на костен мозък. Проучих възможностите за лечение в Турция и имам няколко проформа-фактури, които варират от 70 000 евро до 180 000 евро. Но тъй като имам донор съм получила оферта от болницата в Гази Осман паша.

Две деца се оказаха с изгаряния след инцидент по време на семейно тържество

Моля Ви от сърце да ми помогнете и да имам надежда, че ще мога да си отгледам детенцето. Тя е пълна отличничка. Има нужда от мен като всяко дете. Искам да се излекувам и да бъда до любимите ми хора. Да мога да работя, спортувам и да се радвам на живота!

Благодаря на всеки, който ще ми помогне!

enlightenedМоже да дарите с Карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-raya
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG41BUIN95611000707352            
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Рая Емилова Праскова