Eдна обикновена майка от Флорида получи необикновена изненада, раждайки своето бебе, което се оказа с тегло от 6 килограма и няколко грама. Дамата има още две деца, но споделя, че те са били далеч под тези мерки при появата им на бял свят.

По време на раждането – секцио, на всички от екипа им се струва, че процесът продължава наистина дълго. А възклицанията в операционната не липсват. Все пак пухкавото бебе усмихва лекари и акушерки, изплаквайки в ръцете им – търпението си е заслужавало, а малкото-голямо чудо е момиченце.

ЛЮБОПИТНО: ПРОВЕРЕТЕ КОГА Е ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ ТЕРМИН НА ВАШЕТО БЕБЕ

Разбира се, специалистите изследват кръвната захар на майката, за да се уверят, че всичко е наред, няма информация жената да е страдала от гестационен диабет. Три седмици по-късно сладкото момиченце отново посещава лекар и, за щастие, то е в отлично здраве!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 57-ГОДИШНА ЖЕНА СТАНА МАЙКА

Семейството се свърза с две от популярните фирми, производители на пелени, защото намирането на подходящ размер за принцесата им се оказва истинско предизвикателство. Тя тежи двойно повече от средното тегло на повечето новородени.

Photos: Sweet Smiles Photography Studio

Източник: pregnancyvideo.net