,,При нас се случват чудеса. Знаете, нали?''- така започва последната публикация във Фейсбук на II АГ Болница "Шейново" Екипът на болницата представя поредната вдъхновяваща история:

На 1-ви ноември 24 бебенца проплакаха в болница Селена

,,Радостни сме, че може да ги споделим с вас. Вчера изписахме тройното щастие на мама Лора и татко Наско - бебетата тризнаци Никълъс, Алия и Емили. Заченати естествено, трите слънца се раждат на 6 октомври в 34 г.с. Най-голяма е Алия - 2170 грама, следвана от Никълъс - 1980 грама и Емили -1770 грама.

Актрисата Искра Донева с емоционална изповед за пътя до бебето

За проследяване на бремеността и за раждането на тризнаците мама и тати се доверяват на д-р Иван Вецев - Началник на отделението по Рискова Бременност. За да достигне успешно до по-голяма  гестационна седмица, което е много важно за бебетата, мама Лора лежи един месец в това отделение.

4-килограмовото бебе Александра - ембрион-диамант

От първата им глътка въздух за тризнаците три седмици се грижат д-р Донка Узунова - Началник на отделението по Неонатология и нашите неонатолози и акушерки. Развълнувани и щастливи мама и татко, заедно с трите бебета бяха изпратени към вкъщи от д-р Вецев и екипа ни. Пожелаваме на чудното семейство здраве и благоденствие.'''