От сдружение БАМФ Варна организират благотворителна кауза, която цели да осигури едно по-добро бъдеще за всяка майка и жена в АГ БОЛНИЦА СБАГАЛ „Проф. Д-р Димитър Стаматов“ – ВАРНА. Ето и какво публикуваха те в своята фейсбук страница: 

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ С КАУЗА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРАТУРА С ЦЕЛ : ЕДНО ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ ЗА ВСЯКА МАЙКА И ЖЕНА В АГ БОЛНИЦА СБАГАЛ „Проф. Д-р Димитър Стаматов“ – ВАРНА 

Четете 9 МЕСЕЦА през юли и август

Драги ни БАМФ Варна приятели, нека се обединим в името на доброто!!! Включете се в благотворителния турнир по мини футбол, с който ще помогнем както на всяка майка, жена с усложнения след раждане да се възстанови, така и на целият екип на АГ БОЛНИЦА СБАГАЛ „Проф. Д-р Димитър Стаматов“ – ВАРНА

Със събраните средства ще бъдат закупени Универсални волуметрични инфузионни помпи, модел BeneFusion еVP, производство на концерна Mindray, приложими за широк спектър от пациенти: от недоносени деца до възрастни, според нуждите на СБАГАЛ „Проф. д-р Димитър Стаматов“.  В случай, че наличните средства надвишават нужните – към тях ще бъдат добавени и перфузори, които също са нужни на отделенито и спомагат лечението и възстановяването на пациентите.

Това е както лична кауза на наша близка приятелка Александра Станчева, която е била пациент в отделението преди броени месеци , така и на всички нас - пострадали или не, които сме с добри сърца, желаещи да бъдем полезни за оцеляването в живота и даряването на здраве и помощ за пациентките, които имат нужда от по-сериозно лечение и наблюдение, свързани с по-нататъшното им здраве и пълноценно възстановяване. Повече информация за характеристиките на апаратурите и за какво служат те, ценова оферта и други ще откриете както в снимков и документален материал към публикацията, така и на място на събитието, където ще можете да се срещнете и на живо с Александра Станчева, а при свободен график и с Началник отделение – Д-р Али Селиман. 

Записването стартира на 28.06.2022г. (вторни) и ще продължи до 08.07.2022г. (петък) в 13:00 часа.  Веднага след края на регистрационния период, ще бъде изтеглен жребият за футболните срещи и програмата за надпреварата, които ще може да проследите на Facebook страницата ни - БАМФ Варна, а те ще се проведат на 08.07.2022г. (петък) вечерта около 20:00 часа. 

Строеж на детска градина предизвика протест

Турнирът ще се проведе на 09-10 юли 2022г. (събота и неделя) от 09:00 часа на терените на ОСК Аспарухов парк - ОП "Спорт за всички". Според броя на записаните отбори ще определим и регламента на турнира.

Организацията около турнира е поета от Антон Пенчев – Председател на БАМФ Варна, Полина Щерева – Зам. Председател на БАМФ Варна, екипа на БАМФ Варна, Александра Станчева, Председател на Сдружение “Младежки дейности и спорт - Аспарухово” - Кристиян Ганчев и партньорите ни: Кмета на Аспарухово Г-н Ивайло Маринов, ОСК Аспарухов парк - ОП "Спорт за всички", Г-н Кольо Илиев – собственик  на Пекарни Чочо и Механа Весело село и други. 

За желаещите да направят дарение, които не могат да присъстват на място на събитието, предоставяме банковата сметка на Сдружение БАМФ Варна: 

  • Име на фирмата: Сдружение БАМФ Варна
  • ЕИК: 205930479
  • МОЛ: АНТОН МИЛЕНОВ ПЕНЧЕВ
  • Валута: BGN Банка ДСК BIC: STSABGSF 
  • IBAN: BG65STSA93001528799624, а също ще има и позиционирана дарителска кутия.   

Правила: Българска Асоциация Мини Футбол

Входна такса: 100 лв. на отбор

Цялата сума събрана за каузата ще бъде вложена за закупуване на нужните апаратури веднага след приключването на турнира, за които ще бъде предоставена/и фактура/и, като абсолютно всички участници в организацията на събитието са доброволци и няма да получат възнаграждение за свършена работа.

Цялостната организация, документация и всичко останало ще бъдат прозрачни за всички желаещи да се запознаят подробно. 
===

- телефони за записване: 0877 205 329 - Антон Пенчев и 0877 184 680 - Полина Щерева
- http://bamf.bg/regions/Varna/14 
- E-mail: [email protected]
- Youtube Channel BAMF Varna 
- https://varna.bamf.bg

Източник: фейсбук БАМФ Варна/BAMF Varna