Всеки ден от годината, в който имаме блага вест за това, че се е родило дете - живо и здраво, за нас е празник. Без колебание споделяме с нашите читатели новните, посветени на новия живот. Ето и поредната такава, насладете се и не спирайте да вярваре в чудеса:

"Да прекараш половината от живота си в опити да станеш родител. Такава е историята на Марина. Тя среща сродната си душа през 1999 година и бързо разбират, че ще прекарат живота си заедно. Някъде там датира и поставянето на началото на опитите им за бебе. И приключва през 2021 година.

Минали през много лекари, чули много съвети, опитали какви ли не решения в дългата история по пътя към родителството. Мислели, че болница "Селена" ще бъде просто още една спирка по маршрута в търсене на надежда. Но преживяването в кабинета на Д-р Даниел Ставрев през 2017 година създало доверие от първа среща.

Последвало дълго лечение с щастлив край. Общата победа на семейство, лекари, ембриолози и неонатолози днес се казва Божидар, защото е дар от Бога. Още едно чудо, случено в инвитро клиниката на болница "Селена". Но приказката няма да свърши до тук. Замразени ембриони очакват възстановяването на Марина от раждането и разрешението на д-р Ставрев, за да има Божидар другарче в игрите, а къщата на Марина да прелива от детски смях.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КАНАЛА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Още едно нещо прави Божидар специален - той се роди в две семейства - собственото му и в ставащото все по-голямо семейство на Селена целс - тъканна банка за съхранение на стволови клетки. Българската тъканна банка, съхраняваща здравето на българските деца.

Пожелаваме на Божидар да расте здрав. Всичко друго ще си има защото знаем колко много любов и търпение са вложени в него."

Източник и снимка: Фейсбук АГ Селена