Шеф Виктор Ангелов гушна първото си внуче. Прочутият кулинарен шеф събра близките в един от ресторантите и почерпи, че е станал дядо на момиченце. Топготвачът се радва на внучката Алия, която роди доведената му дъщеря от първия брак на жена му.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

"Няма такава радост, много са сладки малките деца. Разбира се, че ще им подарим различни неща, като за новородени", смее се щастливият дядо. Той вече е готов с принадлежностите за малката - купил е играчки и рокли за момиченцето.

50-годишният готвач от години има щастлива връзка с Наталия Карталова, някогашна волейболистка на "Славия". Шеф Ангелов е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв път съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни, по комшийска линия в столичния квартал "Люлин".

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

"Тайната на щастието ми е, че живея влюбен в жената, за която съм мечтал", казва Ангелов за половинката си. За сърцето на Наталия той доста се е потрудил. Двамата отглеждат двете ѝ деца от първата връзка. Имат и общо дете - момичето Натали. 

Източник: https://www.bgdnes.bg/