Щастлива новина стигна до нас, бързаме да зарадваме с нея и вас. Преди няколко дни различната, открояваща се и безкрайно лъчезарена Шеф Силвена Роу се похвали, че е станала баба за втори път. В пост във фейсбук Шеф Роу споделя:

"Представям ви, моята втора внучка - СЕНАРА ИДЪН.

СИЛВЕНА РОУ: Предлагайте на децата разнообразие, бягайте от скуката

Аз има само две, но колосални постижения: Първото са двамата ни невероятни сина! Те са точно това, от което този свят има нужда - силни, алтруистични, честни, загрижени и съпричастни!

AlHamduliallah за всяка една благословия!

Второто постижение сте ВИЕ, МОЯТА БЪЛГАРИЯ и нашата взаимна обич!

Завинаги, аз съм ВАША!

Вие сте моята цел, моето икигае, да ви пълня със сила, надежда, здраве и позитивизъм… това е моята роля! Вие ми давате толкова от вашата обич и време, завинаги съм ви задължена…

Тези наши взаимна обич и съпричастие… ще продължават само да ни обогатяват!

Славна Бог за вас!

Споделям с вас….

Най-личното… станах баба за втори път!

Първата ми внучка е

Изелла - Аутъм, а сега слава на Бог, си имаме и още една малка красивица -

Сенара-Идън , току-що родена!

Нека те да бъдат най- чудесният и удовлетворителен подарък на родителите си - нашият син Илън- Малколм и неговата чудесна съпруга Джизлен-Даниел! Да са силни, живи и здрави… както и всички ваши деца!

Не е, че имаме малко време за живот, а че губим много от него. Животът е достатъчно дълъг и ни е дадена достатъчно щедра сума за най-високите постижения, ако всичко беше добре инвестирано. Но когато се пропилява в безразсъден лукс и се изразходва за безполезни дейности, най-накрая сме принудени от последното ограничение на смъртта да осъзнаем, че е отминало, преди да сме разбрали, че отминава.

Нова минирубрика в Училище за родители: Гурме бебе с шеф Силвена Роу

Така е: не ни е даден кратък живот, но ние го правим кратък и ние не сме снабдени зле, а прахосваме от него… Животът е дълъг, ако знаете как да го използвате.

Животът е чудесен и достатъчно дълъг, когато го ценим и го живеем с респект, обич и загриженост един за друг! Обичам ви всички, обичам да обичам!"

Източник: https://www.24chasa.bg/