На 9 март 2024 (събота) от 9:30 до 17:00 часа, за втора поредна година, в Международно Висше Бизнес Училище, намиращо се на ул. Винсент ван Гог 7, ще се проведе форум „Спокойни бебета“. Като продължение на първото събитие, състояло се на 3 юни 2023 година, на което над 300 млади и бъдещи родители се запознаха с полезни съвети и практики за отглеждането на своето бебе, организаторите започнаха подготовката на второто издание. 

Целта на Форума е да подкрепи всички бъдещи и настоящи родители, давайки им знания и практически насоки в грижата за тяхното бебе. Форматът на Форума ще включва лекционна част и базар с участието на популярни и утвърдени български и международни марки.

Първото издание на форум Спокойни бебета събра стотици бъдещи и настоящи родители в София

Новото издание на събитието залага на важни лекции, които ще дадат полезна информация на родителите, свързана с бременност, раждане и възстановяване след него, първи грижи за бебето. Форум „Спокойни бебета“ 2024 е с напълно свободен достъп, единствено е необходимо гостите да се регистрират предварително. Форумът е създаден специално за всички майки и татковци, които желаят да почерпят знания и ценни съвети от специалисти с дългогодишен опит като Ася Демирева, д-р Витан Витанов, Анна Влаева, Ани Събева, Милена и Ради от „Деца на Борда“ и други. 

Програмата включва следните теми: "Раждане - начало и болничен престой", "Кърменето от А до Я", "Избор на детско столче", "Режим на бебе през първата година", "Бебеносене - естествено продължение на бременността", "Развитие на детето през първата година", "Спешни състояния и първа помощ", "Захранване и отбиване" и "Цялостно възстановяване след раждане".

За новородените (и не само) - ергономична носилка от ново поколение

Освен че през целия ден на Форума ще се провежда лекционна част, гостите ще могат да посетят и експо зона пред зала. В нея участие ще вземат доказани български и международни брандове, които осигуряват полезни продукти и услуги както за бебето, така и за неговите родители.

Тази година и семействата с по-големи деца ще имат възможност да посетят Форума, на който ще бъде обособена зона за отдих и детски кът. В него децата ще могат да се забавляват, докато техните майка и баща черпят знания за посрещането на новия член в семейството и разглеждат изложбената част и базара.

Събитието отново се организира от Slingomania, с подкрепата на event агенция Алтърнатив Адвъртайзинг. Организаторите канят всички бъдещи и настоящи родители на форум “Спокойни бебета”, който е с напълно безплатен достъп и ще се проведе на 9 март 2024 година от 9.30 до 17.00 часа в Международно Висше Бизнес Училище.

enlightened Повече информация за Форума >>> ТУК