Здравей, г-жо Музика! От тази година добър приятел на нашите съмишленици в Център за детско развитие “Малки чудеса”! ще е и г-жа Музика! При тях ще намерите едно истинско кътче от вълшебното ѝ царство!

С нежните си мелодии, звънките си струни, завладяващите гласове, звучните си ритми, цветните клавиши, празнични тромпети и гръмки барабани тя ще въведе всяко дете в своята магия от хармония и звуци!

Ползите от музиката са наистина неизброими и тя стимулира всички области на детското развитие - интелектуални, двигателни, социално-емоционални. Помага на тялото и ума да работят заедно. Групата “Здравей, г-жо Музика” ще запознае малчуганите с музикалните инструменти, песните, танците и българските ритми, традиции и култура. С помощта на Дияна Василева, музикален педагог и фолклорен певец с артистичното име Mountain girl, те ще откриват чрез забавни занимания в група един нов свят на ритъм, такт, музикалност и артистичност. Музиката ще им помогне и в развитието и подобряването на говорната дикция, гласовата артикулация, дишането, импровизацията, увереността и себеизразяването. И всичко това по един забавен начин и в една наистина разтоварваща атмосфера.

Научете повече за групата ТУК