„Повелители на съня“ предлага експертни, забавни и изчерпателни стратегии за бебешкия сън

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Да си родител на бебе или на малко дете е най-великото приключение от всички, когато не си грохнал/а от умора. Специалистът по съня – Алексис Дюбиеф от популярния уебсайт Precious Little Sleep, предоставя успешни, достъпни и гъвкави методи, които са базирани на дългогодишни изследвания и които значително щe подобрят съня на твоето дете.

Книгата „Повелители на съня“ (която е и първа за новото издателство supernova) ще ти помогне да се справиш с най-заплетените проблеми на съня, включително:

•    Навигирането като спец през трудните периоди с новородено бебе
•    Приучаване на детето да спи през цялата нощ
•    Отказване от нощния млечен ресторант
•    Овладяване на неуверения танц, наречен здравословна дрямка
•    Преминаване през трудностите при съня на съвсем малки деца и такива в предучилищна възраст

ЗА АВТОРА

Алексис Дюбиеф ражда първото си дете през 2006-та и бързо осъзнава, че сънят – или липсата му – e бич за нейното съществуване. И въпреки това, нито една книга, уебсайт или общност изглежда не разполагат с готови отговори относно тази ситуация. С мисълта, че „темата не би трябвало да е чак толкова сложна”, тя прекарва следващите 5 години в изследване и анализ на бебешкия сън. Като обединява научни доказателства и знания, събрани от работата си с хиляди семейства, тя основава блог-подкаста Precious Little Sleep през 2011-та. Само за няколко кратки години проектът, създаден от чист интерес и предназначен да разбули мистерията на бебешкия сън, се превръща в популярна онлайн дестинация за недоспали родители от цял свят.

Той събира милиони посещения годишно и си създава предани последователи. Дюбиеф е магистър по финанси и има магистърска степен по бизнес администрация от Колорадския университет. Практикуваща бягане сред природата и участие в Спартански състезания, тя пише и буни духове недалеч от Бърлингтън, Върмонт, заедно със съпруга си и двете им момчета, които растат по-бързо, отколкото би ѝ се искало.

Книгата е най-полезна за тези отчаяни родители, които отглеждат бебоци от 0 до 12 месеца и малки дракончета от 1 до 3 години.