В наши дни, за да се обличате стилно и на достъпна цена, имате нужда от две неща. Първо, да познавате себе си. Второ, да знаете къде да пазарувате. Например – в Answear.bg – онлайн магазинът, в който световната мода е събрана на едно място. Щом разполагате с тези две неща, оттам насетне може да постигнете абсолютно всичко – весела визия или пък строга и уравновесена, а защо не и купонджийска.

В наши дни, за да се обличате стилно и на достъпна цена, имате нужда от две неща. Първо, да познавате себе си. Второ, да знаете къде да пазарувате. Например – в Answear.bg – онлайн магазинът, в който световната мода е събрана на едно място. Щом разполагате с тези две неща, оттам насетне може да постигнете абсолютно всичко – весела визия или пък строга и уравновесена, а защо не и купонджийска. Можете също така да създадете гардероб за всяка сфера от живота ви, за вашите хобита, пътешествия, образование и други занимания. 

Как да се обличате добре, за да бъдете уверени в себе си? 

На първо място – откажете се от вещите, които ви карат да се чувствате неудобно. Вероятно всеки един от нас има в гардероба си дрехи, обувки или пък аксесоари, които са останали отпреди. Някои от тях носите от носталгия, но не ви стоят добре, с други – не искате да се разделите и просто заемат място на рафта. И в двата случая разполагате с вещи, които рушат увереността ви.

За да сте уверени в своя стил и представителност, не правете компромиси с комфорта. Днес може да бъдете елегантни и наедно с това облеклото и обувките ви да са като ваша втора кожа. Например в https://answear.bg/m/calvin-klein-jeans може да разгледате колекциите на Calvin Klein Jeans – марката на модерния градски човек. Тя е от онези модни къщи, които са готови да ви облекат от глава до пети. В продуктовата й гама ще откриете всичко, от което имате нужда – и за всякакви поводи. 

Залагането на една-единствена марка обаче не е оптимално решение. Като начало помага да изградите тоалети в един стил, но е твърде ограничаващо, когато пазарът изобилства от вълнуващи дизайнерски дрехи. Това е втората предпоставка, за да се чувствате уверени – определете какъв стил обичате да носите.

В момента е модерно да се смесват стилове. Това обаче не означава, че трябва да комбинирате безразборно елементите в облеклото си. Затова стилисти препоръчват да изберете от Answear.bg минимум три стила, в които се чувствате удобно. Единият е за офиса, другият – за всеки ден, а третият е за специални поводи.

Как да създадем базов гардероб? 

Един от начините да сте непоколебими и последователни в облеклото е като изградите базов гардероб по ваш вкус. В Answear.bg може да откриете доста съвети по този въпрос. Ние основно ще се спрем на универсалните. В един базов гардероб, какъвто може да изградите от https://answear.bg/m/boss, трябва да присъстват минимум вещи. Сред тях са поне две-три тениски или потници, две блузи с дълъг ръкав или ризи, топъл пуловер, жилетка, поли и панталони и удобни обувки.

Това, разбира се, е абсолютният минимум. В идеалния случай е основата, която може да надграждате сезон след сезон. Защото, както сами може да се уверите, в този кратък списък липсват доста вещи, без които няма как да се насладите на лятото в пълна степен и няма как да се защитите от студения вятър през зимата. В Answear.bg обаче може да следите актуалните тенденции всеки месец и да черпите вдъхновение. Онлайн магазинът е неизчерпаем източник на идеи за последователите на модата и предлага много повече. Може да четете съвети, да организирате своето перфектно домашно спа или пък да се погрижите за домашните си любимци. Това и още много други неща са на ваше разположение по всяко време на деня.