През каквито и предизвикателства да преминаваме като родители, се стремим да осигурим най-доброто за нашите деца. Няма значение дали става въпрос за образованието, играчките, храната или облеклото. Често дори ни се е налагало да лишим себе си, за да не допуснем компромис с качеството, когато става дума за децата ни.

Вече няколко години серията продукти под собствената марка на Lidl за най-малките – Lupilu – подкрепя родителите с безкомпромисно качество и достъпни цени. От дрешки, бельо, храни до продукти за кожата и памперси – Lupilu, предлага всичко най-необходимо за отглеждането на нашите малки съкровища. Неслучайно брандът успя да спечели доверието на съвременните родители и да се превърне в техен доверен помощник за толкова кратко време.

Тази година продуктовата линия Lupilu навършва три години и независимо от крехката си възраст е планирала специални изненади за своите най-малки приятели. За празничния повод брандът ще представи свежа пролетна текстилна колекция. Бебешки тениски, панталонки, чорапки, клинчета, бодита с къс ръкав, пижами и чорапки са само част от предложенията, които марката е подбрала за повода. Колекцията от висококачествени дрешки се предлага от най-малките размери 56 до 116, а съставът им е 100% памук.

Комфортно, красиво, качествено

Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет за Lidl, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от немския изследователски институт за качество Hohenstein. Сертификатът е знак за три важни показателя на текстилните изделия на компанията: неналичие на вредни вещества, съответствие на размерите, обозначени на етикета и физическите качества на дрехата, запазващи функционалната си форма след многократни изпирания, съобразени с указанията на етикета. Освен това долното и спалното бельо за бебетата преминава и през специален тест за поносимост на кожата на клетъчно ниво.

Моделите са съобразени и със спецификата на тази възрастова група, като осигуряват свобода на движенията, лесно обличане и събличане.

Но колкото и да говорим за удобство и качество, всички искаме да изглеждаме най-красиви на рождения си ден. Тук Lupilu отново остава верен на себе си с избора на свежи цветове и атрактивни принтове за колекциите си. Едно е сигурно – с Lupilu получаваме дрешки за принцове и принцеси, подходящи както за рожден ден и специален повод, така и за опознаване на света, лазене, скачане в локвите и куп други невероятни приключения.

И с много любов

Защото, колкото и да говорим за естетика, качество и комфорт, най-важното в рецептата за щастливо детство е любовта. А имено нея споделя Lupilu – и в делници, и в празници.