Зимата може да бъде един от най-предизвикателните сезони за  носене на тоалети, които са както подходящи за времето, така и подчертаващи фигурата. 

Изграждането на шикозен зимен външен вид не трябва да бъде тежка мисия. Простото планиране всъщност може да ви помогне да изглеждате топло и модерно, без да се налага да жертвате своя стил или естетически приятния външен вид.

Как да създадем своя зимен стил?

Когато времето започне да става по-студено с настъпването на есента и зимата, изборът на стилни ежедневни тоалети става по-голямо предизвикателство. През тези сезони на годината времето силно ограничава възможностите ви за избор на облекло. Студеното време често прави необходимостта от обличане на няколко слоя обемни дрехи в определени дни. Когато се чувствате задушени под три пуловера и шал, е лесно да почувствате, че усещането ви за мода също се задушава. Вярвате или не, има начини да изглеждате стилни и да ви е топло в същото време. Оформянето на правилния стил в студено време поддържа фигурата и тоалетите ви модерни, независимо от ниските температури. Ето съветите ни:

  • Носете неочаквани за сезона материи

 Студеното време, което ни носят есента и зимата значително стеснява избора ви по отношение на материите за облекло. До средата на януари повечето хора вече са свикнали да виждат необичайни количества полар, дебели плетива, големи пухени якета. Слагането на нехарактерни дрехи за вашия зимен гардероб ще привлече моментално вниманието към вашия външен вид. Носете копринена риза с тесни дънки под дебел тренчкот, за да създадете елегантен, изискан външен вид. 

  • Добавете аксесоари 

Понякога най-лесният начин да създадете топъл, стилен външен вид е да прегърнете студеното време, вместо да се борите срещу него. Много от аксесоарите, предназначени за носене в студено време, са много стилни. В тези случаи опциите за зимно облекло подобряват вашия стил, вместо да го спъват. Много лесен начин да се възползвате от зимните аксесоари е да закупите подходящ комплект ръкавици и шапка. Изберете комплект в цвят, за който знаете, че ще допълни много тоалети, които вече притежавате. 

Удачни ли са нестандартните цветове и размери

Тъй като времето става по-студено и дните стават по-мрачни, опциите за облекло също стават по-тъмни. Модели се предлагат в скучни нюанси на черно, сиво, антрацит или морско синьо. Носенето на ярки или светли цветове в студено време ще озари външния ви вид и ще ви накара да се откроите сред тъмните нюанси, които всички останали носят. Опитайте се да намерите класически зимни дрехи, като палта или плетени жилетки, в ярки цветове. Съчетайте цветното си палто с неутрална комбинация от пуловер и дънки. Добавете към визията си ярък шарен шал. 

Стилен и удобен начин да прегърнете модата в студено време е да носите голям пуловер. Тези пуловери са топли, модерни и невероятно лесни за оформяне. Започнете с проста комбинация от пуловер и клин. Носете ботуши до коляното или боти за небрежен завършек или чизми до бедрата, за да създадете елегантен и впечатляващ външен вид. 

Приложете модна стратегия

Обемните слоеве дрехи са това, което обезличава модата на много тоалети за студено време. Въпреки това, ако наслоявате стратегически, можете да се измъкнете с остроумие, носейки любимите си дрехи за топло време. Когато искате да носите любимия си деним, когато навън е твърде студено за него, сложете клин или чорапогащник под дънките си, преди да излезете от къщата. Или удължете сезонния живот на любимите си летни горнища, като ги носите през есента и зимата върху тънко поло или тънък пуловер като  тези на https://answear.bg/k/tya/drehi/puloveri-i-zhiletki в сходен цвят.