Още едно чакано чудо пое първи глътки въздух! Запознайте се с бебе Даниел - първородна рожба за Калина и Ивайло. Те са двойка, бореща се да сбъдне своята съкровена мечта за дете повече от 12 години.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

"След близо година неуспешни опити да забременея по естествен път се насочих за консултации с гинеколози в града ни, но според тях проблем гинекологичен нямаше а по-скоро ендокринологичен. Поставена ми бе диагноза Метаболитен синдром или Диабет Тип 2 и така близо три години провеждах лечение, но уви без резултат. Виждайки, че положението  ми не се подобрява се насочихме към репродуктивна клиника, където се установи и проблем при партньора ми /водещ мъжки фактор в двойката/."

Още за историята на Калина и Ивайло може да прочетете >>> ТУК 

Днес сме щастливи да споделим с вас думите, които намерихме във фейсбук страницата на Донорството е живот / Майки за донорството. Ето какво споделят от екипа: 

"Само 1 година и 4 месеца, след като ви запознахме с Калина и Ивайло, ви споделяме: ИМАМЕ БЕБЕ! Калина и Ивайло вече са родители на прекрасния Даниел! 

“Здравейте мили хора, които четете тези редове. Много е трудно в няколко реда да опишем своята история, изпълнена с много болка, сълзи и разочарования от неуспеха, но позната на много двойки в България.” Така започваше писмото им до “Майки за донорството”.

Днес вече са Мама и Тате! Честита рожба, мило семейство! 

Благодарим на всички, които дариха средства за да помогмем. Благодарим на вълшебната жена, която дари частица от себе си. Благодарим на д-р Георги Стаменов, д-р Нели Димова и екипа на МБАЛ "Надежда" за още едно дете в нашето голямо семейство.

Две чертички, точица и сърчице - вярата помогна, чудото е тук

Нека Даниел е здрав и благословен! Орисан с щастлив живот! Да бъде смел като мама и тате.

Добре дошъл, Дани!"

Източник и снимки: Facebook Донорството е живот / Майки за донорството