От Майки за донорството споделят поредната история, чийто край се надяваме скоро да можем да кажем, че е щастлив и слънчев, изпълнен със светлина и любов... Те са млади и не се отказват да излязат победители в тежката битка. Вярваме, че ще се случи и мечтата им за бебе ще оживее. Бъдете силни, мило семейство! 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

„Здравейте, мили хора! Ние сме Румяна и Иван на 34 и 30 години. Заедно сме от много години, животът ни изглеждаше прекрасен, до момента в който не разбрахме, че опитите ни за бебе са закъснели. За съжаление диагнозата на докторите е изчерпан яйчников резерв.

Имаше лъч надежда все пак и ние го грабнахме. Избрахме болница и с докторката ни започнахме по дългия път на инвитрото, нямахме време за губене. В началото бързо успяхме, за няколко месеца да съберем яйцеклетки и да трансферираме 2 ембриона, но за съжаление неуспешно. Събрахме сили и продължихме напред, вярвайки, че отново ще стигнем до втори трансфер. Пробвахме всякакви методи, стимулиращи яйчниците, но упасенията ни, че вече нищо качествено не е останало, се сбъднаха. След многократни пункции и негодни яйцеклетки, стигаме само до разочарование.

В УМБАЛ-Пловдив неонатолози спасиха бебе в клинична смърт

Бяхме в безизходица, до момента, в който докторката ни препоръча да помислим за донорска програма. Сега отново виждаме лъч надежда и се надяваме с вашата помощ, този път да се сбъдне мечтата ни!“

Много пъти сме разговаряли очи в очи и виртуално с вас, приятели на каузата ни, че никога никой не знае на него, непознат или на близък ще се случи да се бори за дете. И винаги сме благодарни, че възможности има и колкото по-скоро се възползваме от медицината, толкова по-бързо ще отглеждат и ще се радват на децата си.

Нека заедно подарим шанс на Руми и Иван. Да видят положителен тест за бременност. Да усетят, чрез корема, поритването на малките крачета. Да изпитат щастието от раждането на детето им. Да бъдат родители – да се грижат, възпитат и дадат бъдеще на деца.

Да им помогнем!

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

>>> Ако искате да им помогнете като стане донор на яйцеклетки, обадете се на телефон 0888721010 или 0878712128„Майки за донорството“.

>>> Ако желаете да помогнете на семейството със средства за ин витро процедурата им, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“:

IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД , с основание: за Руми и Иван.

>>> Средства дарявате и, когато си взимате от нещата, които се предлагат тук: https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot

или, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

Източник и снимка: Facebook Донорството е живот / Майки за донорството