Когато една двойка реши да се подложи на лечение за безплодие с дарени яйцеклетки (донорство на яйцеклетки), яйцеклетките могат да бъдат пресни или витрифицирани. И двете техники са много ефективни, но в Овобанк получаваме голям брой запитвания за витрифицирани яйцеклетки от клиники от цял свят.

Благодарение на Ovobank пациентите, които желаят да се подложат на лечение с донорство на яйцеклетки, ще могат да го направят ефективно, без списъци на чакащи.

Овоцитите или ембрионите на тези пациенти пътуват до страната на местоназначение в специални кутии, в които се поддържат оптимална температура и условия, за да се гарантира максималното им качество  когато пристигнат в лабораторията, за да бъдат оплодени.

ПРЕДИМСТВА НА ПРОЦЕСА НА ОВОДOНАЦИЯ С ВИТРИФИЦИРАНИ ЯЙЦЕКЛЕТКИ

В продължение представяме обобщение на най-важните разлики между извършването на процедура c витрифицирани яйцеклетки и c пресни яйцеклетки.

  • Голям избор на донори и фенотипове

Чрез лечението с витрифицирани яйцеклетки,  пациентката ще има достъп до голям брой донори oт различен произход и фенотип. При същия процес, но с пресни яйцеклетки, подборът обикновено се ограничава до броя на подобни донори налични към момента, така че изборът на донори на яйцеклетки е ограничен.

  • Без списъци на чакащите

Ovobank разполага с голям резерв от донори, за да може бързо и ефикасно да намери този, който най-много прилича на пациентката. Поради това няма списък на чакащите за започване на процеса.

  • Готовност за действие - знаем, че времето е ценно

Давамe на пациентката опция за незабавни действия, така че, когато тя има готовност, би могла да планира започването на лечението,  когато пожелае и когато медицинското ръководство я посъветва. При използването на пресни яйцеклетки пациентката трябва да синхронизира цикъла си с този на донора и да поеме различни рискове, които могат да възникнат, като например отмяна на цикъла на стимулация или друг проблем, пряко засягагащ донора.

  • Бързина

Не е необходима синхронизация с донора, за да започне стимулацията на яйчниците. Яйцеклетките вече са витрифицирани и трябва само да се девитрифицират, за да бъдат оплодени и пренесени.

  • Гарантирани резултати

В Ovobank гарантираме, че донорите са подходящи и в добро здравословно състояние чрез провеждане на пълни медицински, генетични и психологически изследвания, което осигурява, че яйцеклетките са с необходимото качество за постигане на висока степен на бременност.

 ,,СЕЛФИ”,  ЗА ДА ОТКРИЕТЕ ДОНОРА, КОЙТО НАЙ-МНОГО ПРИЛИЧА НА БЪДЕЩАТА МАЙКА

Освен всички горепосочени предимства, с приложението за лицево разпознаване Ovomatch, разработено от екипа на Ovobank R+D+i, е възможно да се анализират няколко биометрични точки от лицето на пациентката и сред голямото разнообразие от налични донори да се търси този, който най-много прилича на нея физически.

Пациентката трябва само да си направи ,,cелфи” с мобилен  телефон, а чрез приложението алгоритъмът ще потърси донора с най-близко сходство.

Научете повече: https://ovobank.com/сбъднете-мечтата-си-za