"Ние от LАRА знаем колко е важно клиентът да бъде доволен от използвания продукт. Наша цел е да се грижим максимално за Вашето здраве, затова създаваме за Вас специални продукти, с помощта на които се надяваме това да става възможно. Работим прецизно и деликатно, особено знаейки, че част от продуктите ни са създадени специално за най-малките, които се нуждаят от ежедневни нежни грижи.

Мнението на нашите клиенти е от особено значение за нас, защото именно то е ключът към успеха. Ценим го силно и сме щастливи тогава, когато са доволни и нашите клиенти. Споделяме с Вас един специален разговор с майка, която ни се довери!


Обещаваме да не те разочароваме, довери ни се и ти!"

 

1. Случайно ли научихте за нас?

Научих за Lara от ваша промоция в местна верига аптеки.

 

2. Как се спряхте на нашата марка, кое ви накара да изберете именно продуктите на LАRА?

От начало бях предубедена към марката, понеже не ми беше позната, но цената и промоцията като цяло бяха атрактивни и за това реших да пробвам вашите пелени и мокри кърпи. От тогава, насам вкъщи използваме само ваши продукти – основно мокрите кърпи и бебешките пелени, а от скоро и течните сапуни и шампоани. Много сме доволни от качеството, което предлагате на такива ниски цени.

 

3. На какво обръщахте внимание, когато избирахте подходящите за вас и комфорта на вашето бебче пелени?

На първо място обръщам внимание на качеството на продукта и материалите от които е изработен, както и на каква цена се предлага.

 

4. Сигурна ли бяхте в избора си или имахте известни колебания?

Тук ще се повторя с отговора си на първия върос - да, имах извесни резерви към марката, понеже ми бе напълно непозната, но те се изпариха още с първия пакет пелени и мокри кърпи, които използвах.

 

5. Какво беше първоначалното ви мнение за нашите продукти?

Предлагат страхотно качество на уникално ниска за нашите пазари цена.

 

6. Има ли нещо конкретно в детските пелени LARA, с което те спечелиха вашето доверие?

Много добре абсорбират течността - с допълнителен слой абсорбент са, здраво и лесно се закрепят, но на първо място се нарежда това, че децата ми не проявяват алергична реакция към тях и са удобни.

 

7. Как разбрахте, че детето ви се чувства удобно с пелените на LARA, показа ли то по някакъв начин, че изпитва комфорт?

Разбира се, всяка майка разбира кога детето й се чувства комфортно или обратното. Моите деца се чувстват добре и спят спокойно, а пелените издържат достатъчно време до смяна.

 

8. Бихте ли препоръчали продуктите LARA на ваши приятелки?

Не спирам да препоръчвам вашите продукти на нашите приятели, понеже знам, че няма да ги подведа, а единственото което ще получат те е качество и конфорт на ниски цени.

 

9. Какъв съвет относно избора на детски пелени бихте дали на всички майки, които все още търсят подходящата марка продукти?

Според мен всеки стига сам до отговора, кои пелени да използва, но съм убедена, че който пробва веднъж пелените или мокрите кърпички на марката Lara, ще продължи да ги използва.