Revive Snails Extract® Sun Care Program

Последно поколение слънцезащитна грижа за лице и тяло, която ефективно ЗАЩИТАВА кожата от вредното влияние на UVA и UVB лъчите, като едновременно с това я РЕГЕНЕРИРА и ВЪЗСТАНОВЯВА. Нашата кожа е подготвена максимално за стреса от продължителното излагане на агресивните слънчеви лъчи и ни кара да се наслаждаваме още по-пълноценно на своята почивка както на планината, така и на морето.                                                                                                               Всички продукти от серията Revive Snails Extract Sun Care са обогатени с уникален възстановяващ комплекс от активни съставки, включващ екстракт от охлюви, масла от бaдем и какао, както и екстракт от лайка.

Revive Snails Extract® Sun Care Lotion. Висока защита  SPF 50 /  SPF 30 / UVA+UVB

Слънцезащитният лосион за тяло и лице с екстракт от охлюви и активен защитен комплекс е подходящ за всеки тип кожа и най-важното за възрастни и деца над 3 г. Лосионът регенерира клетките на кожата, подмладява я и създава нежно усещане.


Лесен за нанасяне, без да оставя мазен слой и бели петна. Екстрактът от охлюви спомага за регенерирането и възстановяването на кожата, маслата от бадем, какао и екстрактът от лайка подхранват и омекотяват кожата, докато UV комплексът осигурява надеждна защита от вредните слънчеви лъчи. Нежната текстура хидратира кожата в дълбочина и я кара да се чувства наистина добре - дори и на слънце.

Revive Snails Extract® After Sun Care Lotion

Лосионът за тяло с екстракт от охлюви и D-Panthenol е с успокояващ и регенериращ ефект, който интензивно хидратира кожата и успокоява болката и чувството на парене. Подходящ е за всеки тип кожа.


Уникалният комплекс с екстракт от охлюви и масла от бaдем, какао и екстракт от лайка, допълнително стимулира регенерацията на кожата, хидратира я и спомага за затвърждаването на тена, като намалява беленето на кожата. Подходящ е за всякакъв вид кожа – силно дехидратирана, изгоряла, дори чувствителна. Благодарение на леката си текстура, Revive Snails Extract® After Sun Care Lotion се нанася лесно, попива бързо и не оставя мазен, лепкав филм. Нанасяйте Revive Snails Extract® After Sun Care Lotion на почистена и подсушена кожа след излагане на слънце.

За повече информация: revivecosmetics.eu/, www.facebook.com/Revivesnailsextract