Кои са видовете семейни отношения след появата на бебето? 

Как да се справим, ако се появят кризи?

Къде се крие балансът и как да запазим хармонията у дома? 

Бебчо се ражда и промените са неизбежни. Важно е мама и татко да не губят здравата връзка помежду си. Но как да се случи това? 

Да, знаем, въпросите са много. Ето защо, на гости поканихме Михаела Ангелова, психолог и семеен консултант от Медицински център „Д-р Калчев“. Тя бе основен лектор на поредната ни среща на живо. Проведохме я на 18 ноември, в познатото и любимо пространство - конферентната зала на ниво +2 в Bulgaria Mall

Говорихме си много, усмихвахме се широко и получихме безброй ценни съвети. 

Забелването при момченцата - разговор на живо с уролог

Михаела ни научи да приемаме новите си роли (на родители), без обаче да забравяме старите (тези на възлюбени). Да, макар и да звучи невероятно, все пак това е напълно възможно. 

Ключово тук се оказва да бъдем тандем и да се крепим взаимно. По думите на нашия гост: "Стабилността започва да се гради ПРЕДИ появата на бебето." 

Разгледахме подробно всички възможни типове семейни отношения - "Разделени Заедно", "Изгубени в превода", "Задружна Дружина". Едва ли е нужно да казваме кой е печелившият?

Семейството е нашата най-голяма сила, а децата... децата са най-ценният подарък. Заедно, сплотени и гледащи в еднаква посока, всяко препятствие по пътя ще бъде лесно отстранено. 

РАЗГЛЕДАЙ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК

На 18 ноември се срещнахме и със Славина Недялкова. Тя ни разказа за продуктите на Weleda, а после ни показа и убеди, че предимствата им са много. Ако се стремим към нежна и натурална грижа от ден първи, решението е едно и то е Weleda - с любов и нежност от природата за мама и бебе. 

Интересна среща и приятно, споделено време - за нас бе удоволствие да бъдем заедно. Съветите бяха много, а информацията - от А до Я, ценна и важна. Не пропуснахме и любимата ни част - подаръците. Weleda и Бочко зарадваха всички присъстващи с продукти, които за нас са истински съкровища. 

До нови срещи, приятели!