Истинско чудо за мама и татко е бебе Лео. Той идва на бял свят след 4 неуспешни опита инвитро, а появата му се оказва вторият най-щастлив момент в живота на актрисата Красимира Кузманова - Кокран. Първият е приемането ѝ във ВИТИЗ. 

Днес, актрисата гостува в "Преди обед", където открито разказа за късната си бременност, причините за нея и благословията да има син. Тя забременява и ражда своя син-чудо на 52-годишна възраст. 

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Раждането на Лео Красимира описва като сбъдната мечта, за която няма как да не е щастлива. Пътят е бил наистина дълъг. Актрисата споделя, че решението да родиш на подобна възраст е лично и всеки, който стига до него, е длъжен да поеме отговорност за направения избор, но не бива да бъде спиран, ако желанието е голямо. Всяка жена има право да бъде майка. "За да стигна аз до това решение, то е просто, че аз срещнах съпруга си на по-късна възраст. Преди това, когато е нормално тези неща да се случват, в моя живот не се случваха щастливите връзки, бях се фоксусирала върху театъра, който ме спасяваше от всичко това."  Красимира започва да мисли, че може би нейният път е друг, да бъде в театъра, да има успешна кариера и да не стане майка. Докато не среща нейния човек - Джонатан Кокран. 

Бъдещият баща на детето ѝ вече има опит в отглеждането на деца, защото е осиновил 7. Това е нещо, което изключително впечатлява Красимира: "Да дадеш път и шанс на 7 деца, които нямат този шанс."

Ето, че не след дълго, се ражда и желанието за собствено дете. Разбира се, не е случайно, че двамата се намират и влюбват на тази възраст. И двама нямат собствени деца и ето, че съдбата им се усмихва. Двамата не търсят мнението на своите близки, решението за дете и раждане във възраст 50+ взимат изцяло сами. Следват няколко неуспешни резултати, които Красимира и Джонатан преживяват трудно. 

Да родиш на 43 години - сбъдната мечта

Вярата и надеждата обаче помагат и след време идва положителният резултат. Бременността на Красимира протича леко, играла е в театъра до 5 месец. Решава да се спре и да чака щастливото събитие в 7-ми месец. 

Ето го бебето - ЧУДО - Лео идва и вече е най-голямото щастие в живота на мама и татко. На 27 септември бебчо ще навърши 5 месеца. 

Желаем щастие на семейството и споделяме с вълнение разказаното от Красимира, защото вярваме, че историята  ѝ ще послужи за пример на други жени, намиращи се в подобна ситуация и изправени пред подобни решения. 

Снимки: https://life.dir.bg/