Дали е време мъжът и жената да се превърнат в мама и татко? Да, ако желанието е голямо, връзката е стабилна, има си здрави основи, радва се на хармония и е готова да дарява всеотдайно любов, грижа и внимание. Открихте ли се в думите? Ако отговорът е положителен, честито, скачайте смело и се впускайте в приключението на родителството. Уверени сме и ви казваме с радост – вие сте готови да прегърнете вашето бебе! Плануването на бременността може да започне! 

Ами сега! Как да му кажа?

С половинката ви се разбирате само с поглед, отдавна сте усетили желанието за дете, родило се в мислите и сърцето на любимия ви човек. Споделяте го. И вече сте нетърпеливи да обсъдите решението. Искате моментът да бъде специален и човекът до вас винаги да си спомня за него с усмивка. Да повдигнете въпроса за дете ви се струва прекалено обикновено, обичате малките изненади, казващи много, и да бъдете оригинални е във вашата природа? Чудесно, вие сте част от нашия отбор. Сигурни сме, че ще оцените следващите предложения. 

Тематичен подарък без повод

Вероятно често си разменяте подаръци, правите си малки жестове, с които си благодарите, усмихвате деня на другия и казвате „обичам те“, без да използвате думи. Нека следващата изненада носи едно различно послание. Какво ли ще си помисли човекът до вас, получавайки книга, красиво опакована и с корица, в която присъства думата „родител“? Да, лицето му ще грейне, сърцето му ще се стопли силно, дори е възможно в очите му да видите сълзи. Думите ще са излишни, прегръдката ще каже всичко. 

Писмо на нощното шкафче 

Дигитален свят, електронни устройства, онлайн общуване… Кой ли днес се сеща да напише писмо? Думи, идващи дълбоко от душата, подредени с емоция на белия лист. Да получиш писмо в днешния свят си е направо привилегия. Вашият любим заслужава да се почувства специален, наградете го с нещо оригинално – напишете му писмо и споделете в него желанието си да станете родители. Създайте спомен, който няма да отлети и да остане единствено в ума, а ще присъства винаги – физически, някъде там, в някое тайно местенце, съхраняващо ценни моменти. 

Необичаен герой в аптечката у дома

Правилното и информирано планиране на бременността е ключово за здрав, жизнен и палав малчуган. Здрава мама – здраво бебе. Добре познат израз - несъмнено верен и точен! Искате здраво и жизнено бебе - започнете да се грижите за себе си още сега. Как ли ще реагира мъжът ви, ако забележи хранителни добавки за бременни в аптечката ви у дома? О да, усмивката му ще бъде широка, съмнение няма! А какво ли място имат те там? Уверяваме ви – важно и задължително.

На вашето внимание, имаме удоволствието да ви запознаем с Fembion хранителни добавки, разработени в подкрепа на специалните нужди на жените, които планират да забременеят, намират се в ранните етапи на бременността или са в периода на кърмене. Fembion е приятел, който чудесно влиза в ролята на допълнение към здравословния ви хранителен режим. За да може вашето бебе да получи възможно най-добър старт в живота, препоръчително е да обърнете внимание на начина, по който се храните, още преди настъпването на бременността.

Дали получавате достатъчно количество фолат? Фембион 1 Планиране и ранна бременност съдържа комбинация от внимателно подбрани хранителни вещества, включително най-важното Холин и 400 mg фолат (Metafolin + Фолиева киселина), специално предназначен от момента на планиране до 12-та гестационна седмица. А Фембион 2 Бременност и Кърмене съдържа внимателно подбрани хранителни вещества като 400 mg фолат (Metafolin + Фолиева киселина), Лутеин и Омега-3 мастната киселина (DHA) – подкрепа за женския организъм от 13-та седмица на бременността до края на периода на кърмене.

Всяко планиране на бременност изисква внимание и подготовка. Решението да станете родители е първата крачка, която вие, щом вече четете този текст, значи сте направили. Не отлагайте, а още днес коментирайте или загатнете по оригинален начин решението с любимия. След като това се случи, е време за старт – подготовката започва! Успех!