Брачният път на Сара и Maрк минава през 10 трудни години, в които са се опитвали да преживеят болката от 10 спонтанни аборта. Резултатът от ожесточената битка да имат дете е успешен – противно на всички очаквания и прогнози на специалисти. Дъщеря им Ерин Елизабет е едно прекрасно чудо! „Бяхме в списъка на чакащите за инвитро, но аз имах странното усещане, че може би съм бременна”, разказва майката.

Любопитството надделяло над негативните мисли, които околните споделяли относно бъдещето ѝ на майка, и тя решила да си направи тест за бременност, който се оказал положителен. Мъжът на Сара споделя, че е бил изумен, уплашен и загрижен. Не искал отново да изпита разочарование. Напразно се е боял!

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER 

Щастливата майка съветва жените, които се борят с безплодието си, да не се отказват, защото ще получат това, за което жадуват! Първият път, когато чули сърчицето на бебето, родителите не можели да спрат сълзите си. Всичко вървяло като по учебник до 29-ата седмица, когато околоплодните води на Сара изтекли. Това се случило твърде рано и лекарите смятали, че бебето няма да оцелее, но се оказало, че момиченцето е живо и здраво. Следващите дни двойката прекарва в болница, в постоянен страх да не загуби рожбата си.

Ерин се ражда в 33-а седмица, с тегло 1,66 и остава в болницата три седмици. Към настоящия момент цялото семейство си е у дома – всички накуп, щастливи заедно! Сара няма да се откаже да повтаря на жените с подобен проблем, че надежда винаги има и “спасение дебне отвсякъде”.