Не всеки ден имаме удоволствието да четем подобни ,,писма", които пътуват вътреутробно, именно затова са и толкова специални. На вашето внимание представяме едно бебе, което наистина обожава своята майка и не само... 

,,Вече съм тук! Знаеш ли, че аз специално бях избран за теб? Да, никак не съм случаен, запомни го! Вие ме планувахте, пожелахте ме и Бог ме създаде. А, когато искрата на новия живот блесна в утробата ти - ех, това се оказа изумително красиво чудо! Мамо, нали знаеш, че бебетата не ги носят щъркелите?

Кога бебето започва ясно да разпознава мама?

Щастлив съм да съществувам, всеки миг е скъпоценност. Благодаря за доброто ти сърце, безграничната любов и топлина, които за мен са като пъпна връв, но за душата. Разбрах, че преди да се случа, ти вече ме беше приела, знаеше, че съм в процес на проявление. Именно затова ми купи онзи лигавник, нали?

Разбира се, че се просълзи, когато видя двете чертички на положителния тест за бременност, но ти и преди да ги видиш, всеки ден се чувстваше така, сякаш вече бях в теб – на това му се казва да говориш на езика на радостта.

Мммм, колко ми е хубаво – сгушен в коремчето, което с усмивка галиш. Ти си внимателна и грижовна, не мога да се оплача от менюто ти за седмицата (броколи, домашни биксквити от овесени ядки, хранителни добавки, риба и телешко, пречистена вода и органични зеленчуци), нито от музикалните ти предпочитания! Фактът, че не ме омайваш под ритмите на индийски сериали е облагородяващ и спасяващ. Предпочиташ аржентинско танго… Мамче, имаш вкус!

Извънматочна бременност - какво, защо и как

Но… само една малка препоръка – на плажа си слагай целия бански, онзи тъмния, защото иначе слънчевите лъчи нахлуват в личното ми пространство, а тук нямам UV защита под формата на крем или очила! Ролетни щори също биха могли да свършат работа.

Изключително щастлив съм, че всички в семейството се зарадвахте на новината за мен. Баба шумно изпляска с ръце, а дядо казва, че отива за някакво специално питие, което пази в мазето. Тогава татко за се разплака, потанцува, а ти беше най-обичаната жена в целия свят, впрочем ти и сега си такава... Баща ми ти го казва безброй пъти всеки ден. Чувам всичко, да знаете!

Мили майки, споделете ни своята история

Помниш ли последния ултразвук при доктора? Тогава много ти махах, усмихвах се, но ти май не забеляза моите усилия, дори ме нарече „сладка точица”. Няма да споря, но аз имам друга оценка за себе си. Обаче признавам - сладък съм.

Ще се появя на белия свят с името Борис. Имам сериозни планове за бъдещето, изпълнен съм с трепет и вълнение. Мечтая да стана архитект, а в свободното си време ще рисувам пейзажи и портрети – на места и хора, които искам завинаги да останат. Теб, мамо, ще те рисувам най-много, ти си моята муза.

Между другото, имам трапчинка на брадичката и светли очи. Ох, голям красавец съм! Жалко, че вътре в теб няма място за огледало, в което да се наслаждавам на своя образ. Само ако знаеше... що за невероятен син ще родиш!

Хей, забравих да ти се оплача! Тук, до мен, има едно момиче. Някоя си Елия! Отнема ми от мястото в утробата, бута ме, а на всичко отгоре твърди, че ти била дъщеря! Много е бъбрива, все подскача насам-натам, размахва крака и ръце. Понякога си мисля, че се опитва да те прегърне, но не се сеща, че отвътре навън не става... Ели не я бива в общуването, избягвам да разговарям с нея.

Ти все още знаеш само за мен, но... другия месец, д-р Захев ще те осведоми и за нейното местонахождение!

Безкрайно те обичам! Много, много, много. Плувам в любов.''

 Борис, твоят синheart