Отново история с щастлив край...

Ралица е на 43 години и забременява спонтанно за трети път. Другите и две деца са момичета, като втората принцеса се ражда в Шейново преди седем години. Ралица е с прекрсани спомени от д-р Файкова, д-р Василев и екипът ни тогава. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Тъй като д-р Файкова в момента работи в чужбина, а д-р Василев е вече в заслужена почивка, Ралица решава за третата си бременност да посети други болници и лекари.

Бременността обаче се оказва рискова. Тя посещава различни лекари и чува различни мнения. Едно от тях е, че вероятността бебето да е увредено е голяма и препоръчват амниоцентеза, която крие риск от загуба на бебето.  

Притеснена от информацията, Ралица се свързва и с д-р Файкова и с д-р Василев за мнение. Те и двамата веднага я насочват към болница Шейново и изключителната д-р Славяна Галева - Началник на отделението по Фетална Медицина.

Така Ралица отново е в болница Шейново. След обстоен и задълбочен преглед от д-р Галева заключението ѝ е, че бебето е напълно здраво и амниоцентеза няма да се прави. 

Майка на 3 деца: Вярвам, че д-р Румен Велев е СЪРЦЕТО на Шейново

Д-р Галева вижда обаче необходимост от серклаж. Ралица е приета в болницата в отделение Рискова Бременност, направен ѝ е серклаж, за да може да износи бебето си до по-голяма гестационна седмица.  

В отделението Ралица среща д-р Латина Кожухарова, която с търпение и разбиране отговаря на всички нейни въпроси. И така няколко месеца по-късно, на 18.09. д-р Кожухарова я посреща отново в болницата, за да махне серклажа и да се погрижи за раждането. На 19.09.  по нормален начин се ражда Андроя с тегло 3260 гр. - голям и здрав мъж.

Родиха се здрави тризнаци, вече са си у дома

Ралица ни изпрати историята си и написа прекрасни думи на благодарност към екипа ни, към д-р Галева, д-р Кожухарова и акушерка Катя Пиралкова. 

Тя дойде със сина си - здрав и прекрасен бузанко, за да се снима с д-р Галева и д-р Кожухарова. Донесе ни любовта си, прекрасна емоция и много радост.

Пожелаваме на цялото ѝ семейство много здраве и благоденствие!

Източник и снимки: Facebook II АГ Болница "Шейново"