Бременността е красив период в живота на жената. 9 месеца едно малко чудо расте и се развива в коремчето на мама, за да може на финала да се сгуши в нежните майчини обятия и да се усмихне с очички на целия свят. Приказно, вълшебно, мило... 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Понякога обаче се случват неочаквани обрати. По една или друга причина бъдещата майка губи бременността. Болката от загубата е неописуема. Но... животът е предизвикателство, изпитанията не са малко. Принудени сме да приемем и изживеем всяка битка пред нас. И да продължим. Напред към следващия момент, в който слънцето отново изгрява. 

Много известни майки минават по този път и преживяват загуба на бременност, която оставя дълготрайни емоционални рани. Някои от тях са: 

Мишел Обама - бившата първа дама на САЩ споделя, че е преживяла множество бременности, включително и една, която е завършила с мъртвородено дете.

Кристина Ричи - актрисата губи бременността си в шестия месец. 

Бионсе - известната певица и актриса споделя, че преди да роди дъщерята си Блу Айви, е имала една загубена бременност. 

Някои от най-известните жени, забременели чрез инвитро

Мегън Маркъл - херцогинята на Съсекс споделя в интервю, че е преживяла болезнена загуба на бременност през 2020 г.

Джеси Джей - за щастие, в момента певицата е бременна, след като обаче преди малко повече от година преживява спонтанен аборт. Детето за нея е дългоочаквано и изстрадано.

Още за нейната история прочетете >>> ТУК

Джорджина Родригес - тя и партньорът ѝ Кристиано Роналдо трябваше да посрещнат близнаци, за съжаление обаче загубиха момченцето по време на раждането. В деня на случилото се двамата споделиха: "С най-дълбока тъга съобщаваме за смъртта на нашето бебе. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да почувства. Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да изживеем този момент с малко надежда и щастие"

Оказва се, че преди да забременее с близнаците, Джорджина е направила 3 спонтанни аборта. 

Още за емоционалната изповед на Джоджина прочетете >>> ТУК 

Тези известни дами не се притесняват да говорят открито за личните си преживявания, вярвайки, че така помагат на други жени, минаващи през същата болка.