Изненада! Бебетата в коремчето на мама се оказват 2. Чудесно е, не се плашете. Забавлението е двойно, грижите - също, щастието обаче - не, него не можем да опишем. Познато е единствено на тези, които са го изпитали лично. 

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

След хубавата новина, време е да помислите и за имената. Ще имате две момчета? Каква награда само! Ако срещате затруднения, ние сме готови да ви помогнем с нашите любими предложения. Ето и кои са те.

Красимир и Станимир

В своето значение Красимир е "украса на света". Станимир пък е славянското име, което означава „въдворяващ мир“, „миротворец“. Хората с това име по природа са надарени с аналитичен ум, изключително развита интуиция и добро въображение. В състояние са да преценяват човек от пръв поглед, да решат объркан и сложен проблем.

Илиян и Стоян

Името Илиян е със старогръцки произход и означава „Божия сила“. Мъжете с това име много обичат дома и семейството и тази тяхна черта се развива още в детството им. Стоян е славянско име, което означава "да стои", "да остане при мене", "да живее". Той е чувствителен и емоционален, има силно чувство за собственост. 

Калоян и Боян 

Калоян е гръцко име и се превежда като "хубавия Иван". В произхода на името Боян стои думата "богат".

Красиви имена за момиченца близначки

Мартин и Валентин 

Мартин е латинско име, което означава "войнствен". Името Валентин има също латински корени и означава „здрав“, „силен“

Борис и Петър

Борис е българско мъжко име от прабългарски произход. Първият известен носител на името е българският княз Борис I. Свързва се с глагола "боря се". Петър е с гръцки произход и идва от гръцките думи "камък", "скала". 

Александър и Адриан 

Александър е българският вариант на мъжко име от гръцки произход, което означава „защитник на хората“. Адриан носи в себе си смисъл за "смел", "богат", "силен", "голям".

Явор и Ясен 

Явор е славянско име, което произлиза от дървото явор, символизиращо дълголетието. В превод от старогръцки името Ясен означава „лекар”, „целител“. Носещите името Ясен са хора с висок интелект.

Радослав и Радостин 

Радослав е славянско име, което означава, радващ се на славата. Радостин е славянско име, което означава да носи радост на близките си. 

Най-харесваните имена за момчета

Божидар и Ангел 

Божидар означава „подарен от Бога на семейството“. Хората носещи тези имена, са родени с късмет. Името Ангел се свързва пряко с думите "ангел", "ангелски". Свързва се още с "вестител".

Теодор и Тодор 

Името Теодор е с древногръцки произход и означава „Божи дар“. Малкият Тодор е много прям, упорит и едновременно с това мълчалив.