Baby Spa White Lagoon е вече на цяла годинка. Казваме им честит рожден ден и им желаем успехи, пъстри вълнения и още много срещи с благодарни родители и усмихнати деца. 

Baby Spa е център-приключение, приказка, вълшебно място, където се случват чудеса, подарява се любов и непрекъснато се чува детски смях. Чудесно пространство, в което цари комфорт, уют и наслада. Споделена емоция за мама, татко и бебе – вълнуващо е, ако не сте, опитайте – очаква ви грижа, компетентност, индивидуално отношение и професионализъм. А какво точно можете да правите там? Нека поставим фокус на различните процедури, които са готови да подарят внимание, нежност и здраве – както на вас, така и на вашето малко съкровище. 

Да започнем от самото начало - с появата на едно бебе - синът на Михаела Маркова, се ражда и идеята, която днес е не просто мечта, желание и план, а е реалност – сбъдната, постигната, жива, създаваща радост и топлеща сърца. Днес Baby Spa е любимо място за малки и големи, емоциите там не спират. Предприемаческият и визионерски дух на Цвети Христанова, нейната лична мисия да създава позитивни, полезни и развиващи децата от най-ранна възраст проекти, донесе идеята за Baby Spa и плаване в специализираните бебешки вани в България през 2021 година. 

Бебешко спа, специални бебешки вани, козметични процедури, терапевтични масажи, холистични практики, патентована хидро, солна и арома терапия – всичко това ви очаква в приказното място. Не звучи ли чудесно? Повярвайте, така е!

Кое ги отличава? Baby Spa разполагат със специализирани вани, в които се предлага озонотерапия (водата се пълни и озонира индивидуално за всяко едно бебе), хидромасаж, който се настройва индивидуално спрямо размер, възраст и килограми на бебето (нещо напълно различно от Джакузи функцията у дома или предложенията в СПА хотела). Не се използват абсолютно никакви химикали, водата се сменява след всеки посетител, за да бъде напълно чиста и мека – подходяща за нежната бебешка кожа. Центърът разполага с единични вани, предназначени за бебета на 40 дни до 2 години, а също и с голяма вана, в която са добре дошли и възрастни, заедно с по-големите си деца, приятели и близки. Нека споделим и нещо любопитно – 20-минутен престой във ваната се равнява на 2 часа активен кардио спорт за възрастни. Не е ли невероятно?! Отпускаща вана, а после масаж с терапевтичен клас жожоба – не може да бъде по-хубаво. Безспорни са ползите за отпускане, подобряване на съня, раздвижване, мускулен тонус и ментално развитие. 

В центъра се предлагат сесии, които стимулират едновременно двете полукълба на бебетата, защото освен с физическата активност, се работи и с активната визуална стимулация. Особено благоприятен ефект оказват процедурите върху здравето на недоносените бебета. 

А каква е ролята на иновативната солна стая? Солната терапия повишава естествения имунитет на организма както на малки, така и на големи. Посещенията в солната стая ще помогнат на малчугана ви да избегне честото боледуване и лекарства, а също и ще подсилят функцията на организма да се справя по-бързо с настинките и вирусите. Престоят в стаята с етерични масла влияе както на физическото, така и на психическото и менталното развитие на децата.

Знаем, разказахме ви много, но има и още. Baby Spa White Lagoon освен всичко изброено до момента, е също и място, в което можете да намерите интересни аксесоари, с които да оцветите своето ежедневие, да зарадвате приятел с оригинален подарък или да поглезите себе си с продукт, за който отдавна си мечтаете. Какво ще кажете например да си създадете уют у дома с невероятна солна лампа, наподобяваща капка? Или пък да се подготвите за предстоящите топли дни и плажни дестинации с комфортна и стилна плажна кърпа. Сигурни сме, че децата ви биха се зарадвали много, ако им подарите сапунени балончета? Да, всъщност те ще доставят радост и на вас, припомняйки ви отминалите дни, в които самите вие сте били дечица – безгрижни, весели и енергични. 

Имате нужда от овлажнител за въздух? Baby Spa са готови да помогнат.

Ако ли пък имате приятел, който е любител на туристическите приключения и обича винаги да има под ръка удобна и практична раница със себе си, Baby Spa имат предложение и за него.

Разбира се, центърът предлага и подаръчни ваучери, с които да изпратите вашите близки приятели на вълнуващо пътешествие в Baby Spa White Lagoon. Всички техни продукти можете да закупите както на място в техния център, така и онлайн от магазина им.

Повече за услугите и центъра, можете да откриете тук: https://babyspa-whitelagoon.com/

Малък оазис за бебета, техните родители и близки, място, специално създадено с любов, грижа и мисъл за най-малките и техните семейства – всичко това и много повече е Baby Spa White Lagoon. Щастливи сме, че ги познаваме и можем да ги наречем наши приятели. Честит рожден ден, любимо вълшебно място!