Едно семейство победи шансовете и прие трето поколение близнаци в семейството си. Вероятността това да се случи е 20 000 към 1. Итън и Айлид са родени миналата сряда за радост на своите млади родители Дерек и Ашли Уитън – 30-годишни. Уитън от Дънди, Шотландия, има сестри близначки Броган и Робин, и двете на 21, тяхната майка Жаклин Глени, 52 г., също има сестра близначка Елизабет Макензи.

Въпреки че беше шокирана да научи, че също очаква близнаци, Уитън разкрива, че това е било „предсказано“. Само преди две години са ѝ казали, че тя ще последва съдбата на майка си и също като нея ще роди близнаци. Ето какво споделя изненаданата майка: „Много е необичайно три поколения от семейството да имат близнаци, беше ни трудно да повярваме, че е истина. Всъщност отидох при екстрасенс преди две години, преди да забременея, и там ме шокираха с новината, но, разбира се, тогава не повярвах“.

ПРОЧЕТИ СЪЩО: НОВОРОДЕНИ БЛИЗНАЦИ ОТКАЗВАТ ДА СПРАТ ДА СЕ ГУШКАТ

Когато наистина забременява, Ашли има силно сутрешно гадене, което кара нейният лекар да я изпрати на раннен скрининг. Именно там се долавя тупкането на две сърчица - точно в този момент семейството за първи път разбира, че наистина очаква близнаци. Новината усмихнала всички, оказало се, че през цялото време екстрасенсът е бил прав.

След прегледа Уитън отива в къщата на своята майка, за да съобщи шокиращата вест. „Слязохме в къщата на майка ми, без да ѝ кажем новините за близнаците, извадихме снимките от ехографа, но тя не разбра в началото. Каза: „О, тук има две снимки“, но ние просто я погледнахме и тогава всичко се подреди в ума ѝ: да, тя не можеше да повярва.

Сега, когато бебетата са тук, младото семейство осъзнава, че вероятно ще се наложи да потърсят по-голям дом в близко бъдеще. А вече са подмени ли и колата си по-голяма.

Майката споделя, че са безкрайно щастливи да имат близнаци.

Малчовците се държат чудесно, а мама и татко нямат търпение за големите семейни събирания.

ВИЖ ОЩЕ: БЛИЗНАЦИ, РОДЕНИ 500 ГРАМА, ОЦЕЛЯВАТ 

Бебетата имат до себе си голямо щастливо семейство, сред което и две невероятни лели – близначки, също като тях. Според Ашли тяхната обща сплотеност се дължи и до някъде на факта, че имат толкова много близнаци в рода си. Всички са безкрайно близки, подкрепят се и се обичат силно. 

Източник и снимки: www.pregnantlife.net