Четири бебета, четири малки ангелчета - здрави, усмихнати, щастливи, готови да подарят на мама и тати топлина и радост, любов и нежност, подкрепа и смисъл.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Еднояйчните четиризнаци се раждат в Далас, Тексас, в началото на тази година. Първите глътки въздух те поемат в едни особени времена - пандемична обстановка, в която всеки малко или много е изместил фокуса на вниманието си, допуска да се притеснени и натъжи. Трудно е да запазиш спокойствието си такова, каквото е било преди пандемията. Но, ако си бременна, то това е наложително, защото така ще предпазиш и себе си и децата си. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Шансовете за подобно успешно раждане, след бременност с четиризнаци, са били едно на 15 милиона. В повечето случаи усложненията не са малко, раждането е изключително сложно и не всички от бебета оцеляват.

Ето обаче, че една майка ражда бързо и лесно своите еднояйчни чтиризнаци, само в рамките на три минути. Младите родители, Джени и Крис Мар, споделят, че са били изумени да научат, че очакват четири бебета.

Бебетата са заченати по естествен път и влизат в историята като един от 72 известни случая на еднояйчни четиризнаци в света. Сега, когато момчетата са у дома, новите родители са с пълни ръце и с пълни сърца - буквално и преносно. 

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/