Преди няколко дни Деян Славчев - Део и съпругата му Мариана гостуваха в предаването "120 минути" по БТВ. Там те говориха открито за своята любовна приказка. Ето какво споделиха.

Двамата са заедно от 10 години. Водещият и чаровната му половинка се запознават във Варна. Део вижда Мариана, докато е на участие в заведение заедно с Лео и Играта. Любовта му пламва веднага. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

"Казах си, че трябва да я снимаме в някой клип! С такава външност", споделя той.

"Обади ми се с работен ангажимент", разказва нейната част от историята тя. "По-принцип, знаете, във Варна има много рапъри и възможности да се снимаш, но винаги съм отказвала. Тогава обаче нещата някак съвпаднаха, имах нужда от разнообразие и приех."

"Може да се каже, че музиката ни запознава, въпреки че не мога да пея", обобщава Део е предаването "120 минути" по bTV.

Днес те имат 2 момчета - Борислав и Теодор.

"Тя е жената, която ме накара да порасна и да си поема житейските отговорности", казва той. "Део е опора", споделя Мариана за него.

Маги Джанаварова стана майка за първи път

Пътят към семейното щастие обаче се оказва, че никак не е лек за днес щастливите двама родители.

Мариана има две изгубени бременности, защото не е знаела за проблема си - тромбофилия. Терапия от ежедневни инжекции помага на бял свят да се появи второто им дете Теодор. 

Сладки спомени: Катето Евро и внучката ѝ

"Основната причина е липсата на информираност", казва Мариана за репродуктивните проблеми при жените.

В публикация от 2022 година мама Мариана споделя: "Да бъда майка е най-смисленото нещо, което природата ми е дала. Всичко, през което съм преминала, за да имам тези две човечета, ме научи на много. Майчинството е дар, за който винаги ще бъда благодарна! Всяка сълза, която съм изплакала по време на двете си бременности, ми се връща стократно с любов от Боби и Теди."

Двамата с Део живеят в Годеч - малък град, намиращ се на 50 км от София.

"Заживяхме там през 2019 г., малко преди пандемията. Къщата ни е сглобяема, стана бързо, повече време отне да се решим да изтеглим кредит", разказва Део.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР 

Мариана признава, че донякъде ѝ липсва динамиката на големия град.

Съпругът ѝ обаче вече я отменя и няма проблем да остава сам с децата, докато тя наваксва годините, прекарани в грижи за бебета.

"Отне ми време да се включи бащинския ми инстинкт и да се науча да се наслаждавам на времето с тях", честен е Део.

Източник: https://www.burgas24.bg/
Снимки: Instagram mariana_stancheva