1. Стъпалата - меки и нежни като коприна: Те са по-хубави от всяка друга гледка на света, петичките на бебетата са съвършени. Обожаваме ги!


2Бебешкият аромат – най-голямото удоволствие, което носът ни някога е вдишвал: Бебешкия аромат кара всяка майка да се чувства безкрайно влюбена и щастлива. Най-скъпите парфюми не могат да се доближат до неговата сила, привличаща като магнит сетивата… 

3. Бебешкото дупенце – само за целувки:  Достатъчно споделихме. Продължаваме напред.

4Бебешките звуци – красива хармония, музика за нашите уши: Да, гукането ни опиянява и ние се отнасяме в безкрайна наслада. Малките въздишки, чийто диапазон от звуци е различен, са безкрайно гальовни, мили и незаменими.


5. Изражението на лицето: Бебето живее в един нов за него свят ... Представете си какъв израз на лицето бихте имали вие, ако се окажете в напълно непозната среда. Новородените ни забавляват с красиви гримаси – широко отворени очи, които разкриват изненада и любопитство, или блага усмивка, в която се разтaпяме.  
 
6. Сънят на бебето: Признаваме, че можем да го гледаме поне няколко часа – как сладко-сладко спи. Най-красивата картина на света е спящото бебе. Затворените очи и дългите мигли са магични, приказни, божествени.

7. Начинът, по който бебето ни кара да се чувстваме: Ами да! Родили сме такова съвършенство, такава красота ... Бебето е доказателство, че всяка една от нас е Супер Жена, мъжете могат да ни се възхищават!

8. Бебетата ни обичат и зависят от нас! Безусловно: Те не са наясно, че съществуват без нас, за тях ние сме тяхно продължение, половинката, която им принадлежи.

 9. Бебето ни е плод на любов, символ на нов живот: Преди да бъдем майки, не сме знаели за щастието, което ни очаква, когато се появи малкото съкровище. Не на последно място – детето е най-хубавият начин, чрез който да се слеем с мъжа до нас и да направим връзката помежду ни още по-силна.