19-годишни родители посрещнаха своите еднояйчни тризнаци. Влюбените младежи от Нюбърг, Орегон, са станали мама и татко на три прекрасни дъщери - Раелин, Ейвъри и Илейна. 

КАЛКУЛТОР БРЕМЕННОСТ

Техният неонатолог, д-р Крейг Новак, споделя, че вероятността да родиш еднояйчни тризнаци е толкова рядка, че в неговата 22-годишна кариера това се случва едва за втори път. 

Младата майка Хил споделя, че не е била обезпокоена, когато ултразвукът показал тризнаци. От своя страна, младият татко, Браун-Флетчър, признава: „В рода ми има тризнаци, така че си помислих, че не е изключено да се случи и на мен някой ден. И все пак... Бях малко уплашен, защото все още бях в гимназията, работех, но на непълен работен ден. С наближаването на термина си казах: „Това ще промени живота ни, но аз съм готов“.

Жена с диагноза безплодие роди тризнаци, заченати естествено

Бременността на Хилс се оказва трудна, не само защото е многоплодна, но и защото се оказва, че има киста на яйчника: „Бях толкова уплашена, че мога да загубя бебетата. Плачех през целия път до дома." Кистата се оказа, че е с размерите на баскетболна топка и това налага Хилс да бъде оперирана, докато е бремменна. 

Раждането на тризнаците се случва по-рано от планираното. Хилс е в 33-та гестационна седмица, когато се налага цезарово сечение. Бебетата са недоносени и прекалено крехки. Прекарват няколко седмици в неонатологично интензивно отделение. 

След редица усложнения 59-годишна жена роди здрави близнаци

Когато вече са достатъчно развити и способни да дишат самички, новордените момиченца се прибират у дома. Младият татко споделя, че в самото начало много от техните приятели не са ги подкрепяли, казвайки, че са прекалено млади и неподготвени да бъдат родители. И въпреки това Браун-Флетчър е уверен, че всичко ще бъде наред: "Развълнуван съм да ги заведа у дома и да бъдем семейство заедно в една къща.“

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/