Семейството на Меган О’Брайън, 29, и Сара Сейлър, 32, е изумено да научи, че и двете дами ще родят еднояйчни близнаци и то само с разлика от три месеца. Да родиш еднояйчни близнаци не е изненада, но вероятността това да се случи на две сестри почти по едно и също време, е наистина невероятна. 

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Меган ражда Лайла и Джоузи на 21 ноември миналата година, а сестра ѝ Сара Сейлър ражда Ленън и Паркър само три месеца по-късно в Дойлстаун, Пенсилвания, САЩ. В допълнение към „пълното съвпадение“ на бременността по едно и също време, и двете сестри в крайна сметка имат близнаци. Въпреки че съпругът на Меган Мат е тризнак, нямаше индикации, че Меган ще роди близнаци, да не говорим за сестра ѝ Сара.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

За момента, в който научава за невероятното съвпадение, Меган споделя: „Челюстта ми увисна. Очите ми се насълзиха, защото никъде в нашето семейство нямаше близнаци. Беше толкова готино, че тя също щеше да роди близнаци. Когато ми каза, че е бременна с близнаци, всъщност не бях вкъщи. Празнувах моминското на една приятелка. Знаех, че ѝ предстои ултразвук – както направи и първия път – тя ми се обади и сега по FaceTime. Помислих си, че ми се обажда просто, за да ми сподели как е минала срещата. Да, но не. Тя плачеше, а аз се притесних, че нещо не е наред. След това тя вдига ултразвуковата снимка, на която ясно се виждаха двете бебета.

Двете сестри признаха, че им е изключително приятно да минават заедно през пътуването на бременността. И макар появата на две двойки близнаци в едно семейство да изглежда трудна, оказва се, че двете дами свикват изключително бързо и лесно с новопристигналите бебета.

След дълга битка с безплодието - родиха се близнаци

И Сара и Меган имат ужасен първи триместър. Бременността на едната прилича изцяло на бременността на другата. Всичко е толкова близко, споделено, почти еднакво. 

Меган каза, че е било „супер полезно“, че сестра ѝ Сара преминава през същото преживяване като нея. Тя споделя: „Невинаги има дъги и пеперуди. Има трудни дни. Знаете ли, да минаваме през едно и също нещо по едно и също време се оказа истинска подкрепа и за двете ни. А сега можем да споделяме забавни истории и знаете ли, дори им купуваме еднакви дрехи."

Източник и снимки:https://www.pregnantlife.net/