Лъчезарна и различна, усмихната и много цветна, младата София Бобчева вдъхновява и винаги впечатлява със своя талант. Щастливи сме да споделим, че съвсем скоро ѝ предстои да влезе в нова роля - тази на майка за първи път. Да, София е бременна, своята първа рожба тя ще прегрърне през октомври.

Чудесната новина сподели самата актриса. По думите ѝ вероятно очаква момиченце, но ѝ предстои преглед по фетална морфология, който ще потвърди пола, както и ще даде повече информация за развитието на бебето. Бъдещата майка все още не е измислила име. 

РИАНА СТАНА МАЙКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ 

В момента София се чувства добре, тя сподели също, че засега няма сутрешно гадене. Новината е изненада и за нея самата, свиква с "премеждието", както го нарече тя.

Разбира се, бременността ѝ е причина да слезе от сцената - засега актрисата ще се лиши само от по-тежките представления, каквото е "Игра за двама". В спектакъла тя ще бъде заместена от младата актриса Стефани Ивайло. 

Бъдещият татко е от Варна, но засега неговото име остава в тайна. Любовта е покрай морето, сподели София. 

ЛИЛИ ГЕЛЕВА В ОЧАКВАНЕ НА ПЪРВА РОЖБА

Желаем лека и безпроблемна бременност на актирсата. Нека се наслади с вълнение и радост на един от най-хубавите моменти в живота на всяка жена.

 

Следете нашите новини и интересни истории на страницата ни във Фейсбук

Гледайте полезни лекции за родители в YоuTube канала ни

Не пропускайте новия ни брой

Последвайте "9 месеца" в Instagram